Móda a krása

11. března 2024 10:30

Anna Tejklová

Velký Módní alarm z Oscarů 2024: Nejkrásnější i nejděsivější modely z červeného koberce

Už 96. ročník udílení cen Akademie má své vítěze, nás ale zajímá móda a nejprestižnější akce roku si žádá tu nejlepší. Povedlo se to? Užijte si Módní alarm s návrhářkou Annou Tejklovou.

Cynthia Erivo jako nebezpečný drak

Herečka zvolila brutálně působící model Louis Vuitton ušitý ze zelené kůže. Holá hlava, dlouhé drápy a prsteny v podobě gotických tvarů umocňují tvrdý a dračí dojem. Rozhodně ji člověk nepřehlédne.

Princezna Anya Taylor-Joy

Po drakovi zde máme princeznu. Herečka oblékla nádherné šaty z řady Dior haute couture, které doplnila luxusními šperky Tiffany. Dlouhé rozpuštěné vlasy vypadají k tomuto modelu skvěle.

V penálu se ukrývala herečka Riseborough

Tento oděv se příliš nepovedl, herečka působí opravdu jako penál. Událost, jakou je udílení Oscarů, si zaslouží více slavnostní model, než je kostkovaný výjev na fotce.

America Ferrera a perfektní silueta

Herečka se předvedla v krásných růžových šatech Versace, kterým dodala na zajímavosti její hezká postava. Dívčí módní mikádo se také povedlo, stejně jako výrazný náhrdelník.

Ariana Grande ve spacáku

Jedním z nejméně povedených modelů se stal oděv Ariany Grande, která působí, že si přidržuje spacák nebo padák. Krásná zpěvačka by si zasloužila hezčí šaty.

Carey Mulligan v dokonalých šatech Balenciaga

Jedny z nejkrásnějších šatů naopak předvedla herečka Carey Mulligan, značce Balenciaga se opravdu hodně povedly. Jednoduché a klasické, přitom originální a moderní. Jediný detail bych viděla u make-upu, který myslím mohl být klidně výraznější.

Vloupání do kabaretu a Erika Alexander

Toto se, jak asi všichni vidíme, nepovedlo. Divoce splácaný model nulového stylu a vkusu herečce neprospěl. Kabaretně klaunský dojem umocnily i nepříliš upravené vlasy trčící do stran. Drdol by možná dodal celku trochu důstojnosti.

Nádherná Eva Longoria jako pravá hvězda

Eva Longoria oblékla okouzlující šaty značky Tamara Ralph, které zvýraznily její perfektní postavu. Na snědé kůži hezky září luxusní šperky. Jeden z nejkrásnějších modelů červeného koberce.

Oscarová vítězka a mnoho peří

Herečka Da'Vine Joy Randolph vyhrála svého prvního Oscara a oblékla nepřehlédnutelné šaty, které dodávají další objem, který nebyl nutný. Na druhou stranu jí peří vkusně zahaluje paže a barva jí sluší.

Zendaya zářila v šatech Armani

Herečka oblékla krásné šaty Giorgio Armani Privé, které zdůraznily její štíhlou postavu a vypadala skvěle. Šperky značky Bulgari podtrhly vzhled filmové hvězdy.

Billie Eilish jako odvážná školačka z hororu

Zpěvačka je svým odporem ke klasické ženské módě známá a patří to k ní, ale i tak si na Oscarový večer mohla obléci důstojnější a vhodnější oděv, než je tato hororová odvážná školačka.

Roztomile elegantní barbie vzhled herečky Marlee Matlin

Marlee Matlin oblékla krásné třpytivé šaty v odvážné fialové barvě, která jí mimořádně sluší. Opět vidíme trendy mikádo, které působí mladistvým a dívčím dojmem. Krásně sladěné doplňky do stříbrna, perfektní.

Emily Blunt v šatech se zvláštní aplikací

Herečka oblékla šaty známé kontroverzní značky Schiaparelli, která jí na večerní róbu nechala našít jakousi poctu pánskému spodnímu prádlu. Bez ní by to byly i hezké šaty.

Podívejte se také na rozhovor s módní návrhářkou Annou Tejklovou:

Sdílejte článek
Štítky móda vzhled oděv Ceny Oscar červený koberec Módní alarm

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.