Věra Mikulcová předvedla tělo v nevídaných pózách. Partnerka ji zachytila jako bohyni

Věra Mikulcová o svatbě

Kulturistka Věra Mikulcová (42) před časem pro Prima Ženy přiznala, že prožívá jedno z nejšťastnějších období svého života. Kromě toho, že jí to vychází po profesní stránce, září po boku partnerky Jany Paulátové (43), s kterou dokonce plánuje svatbu. Právě její přítelkyně ji nyní zachytila na snímcích, které ukazují sportovkyni v aktuální formě.

Profesionální kulturistka Věra Mikulcová cvičení věnovala celý svůj život. Na své postavě tvrdě maká a svou zemi úspěšně reprezentuje na světových soutěžích. Kromě sportu jí dělá radost především její dlouholetá partnerka Jana Paulátová.

Čtěte také: Věra Mikulcová chystá svatbu s partnerkou Janou. Obě dámy ukázaly, jak se znají

Věra Mikulcová zachycena na netradičních snímcích

Právě ta ji nyní zachytila na nejnovějších snímcích, jež jsou umělecky laděné. Sportovkyni vyobrazují v černém korzetu a s ozdobnou čelenkou na hlavě, ve které vypadá jako antická bohyně. Na podobný typ fotografií nejsou sledující u Mikulcové zvyklí, a zřejmě i kvůli tomu se pod příspěvkem strhla lavina pochvalných komentářů.

„Věro, myslím, že sezóna 2025 může začít už teď,“ napsal jeden ze sledujících. „Na té druhé fotce... ta světla... jakoby andělské křídla,“ napsal další. „To je fotka! Na obálku druhé knihy,“ podělil se o svůj názor další. „Paní Mikulcová, jste neskutečný vzor,“ uvedl další fanoušek.

Z fotografií je patrné, že je kulturistka opravdu spokojená. Je to možná i díky tomu, že už v příštím roce si zřejmě vezme za ženu svou životní partnerku Janu. „Když jsme chystaly křest knihy, tak jsme si říkaly, že je to taková příprava na svatbu. Takže praxi už máme, nikdy neříkej nikdy, může to být za rok, za dva, za tři,“ uvedla před pár týdny Mikulcová v rozhovoru pro Prima Ženy s tím, že doma si budou muset promluvit, kdo nachystá prstýnky a přijde s žádostí o ruku.

Věra Mikulcová se rozpovídala také o sportu:

Sdílejte článek
Štítky rodina partnerství svatba cvičení postava sport kulturistika Věra Mikulcová kulturista Jana Paulátová umění, kultura, zábava a média společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.