Muži roku promluví o vážení jídla a odříkání. Viktor odrazí tvrdé rány soupeřů

Box - Prostřeno! S29 (66)

Tento týden se svým vařením pokusí ohromit diváky i soupeře sestava krasavců ze soutěže Muž roku. V pondělí uvaří svá oblíbená jídla profesionální boxer Viktor Agateljan. Místo polévky bude druhý předkrm a pánové se rozpovídají o svých dietách.

V pondělí se ve speciálu souboje o nejlepší menu podíváme k hostiteli Viktorovi. V bytě, kam pozve soupeře, bydlí jen deset dní. I tak se pokusil společně se snoubenkou Annou vytvořit teplo domova. Viktor se 18 let věnuje boxu a je v něm vážně dobrý, což dokazují vystavené trofeje a poháry. Podávat bude bruschetty, salát, italské těstoviny a tiramisu. Viktor moc nevaří a sem tam mu bude radit přítelkyně. V zásadě ale nic výrazně nepokazí. Hladoví soutěžící vdechnou všechno do posledního drobečku.

Setkání krasavců z Muže roku bude v přátelském duchu. Většina přítomných se dobře zná. Buď byli přímo kolegové v soutěži, nebo si předávali zkušenosti. U stolu se sejdou David Pleva, Petr Ngo, František Knobloch a David Kremeň. Ohlasy na menu budou celkem pozitivní, jen František nebude spokojený. Nejí průmyslově zpracované potraviny a vadí mu káva v dezertu. Dobrou zprávou pro soutěžící zřejmě bude, že nikdo z přítomných neplánuje taktizovat. Jak to ale bude doopravdy, to se můžete už vpodvečer podívat na prima+, kde najdete všech pět epizod tohoto týdne.

Podívejte se na video, ve kterém soutěžící vzpomínají na soutěž krásy:

Bojové sporty jsou mu proti srsti

Překvapením pro hostitele bude, že pánové téměř nepijí. S Viktorem si dá víno jen David Kremeň. Předkrm připravoval hostitel poprvé. Soutěžící si nabízejí bagetky s rajčaty ze společného talířku a vzpomínají přitom na soutěž Muž roku. David Pleva si musel hodně odříkat a jídlo si odvažovat, aby vyhrál titul o nejlepší tělo. „Chodil jsem tam s váhou. Obrovské rauty a já jsem tam měl váhu,“ směje se. „Opravdu má pevnou vůli, že to dokáže takhle hlídat. Na druhou stranu to nechápu,“ oceňuje Davida Petr.

O dietách bude v Prostřeno! tento týden řeč téměř denně. Je znát, že o sebe pánové dbají. Ale jak si svalovci poradí při zábavě, kterou je boxování? Viktor jako profík ukáže ostatním, jak se to dělá. Všichni se ale nepobaví. František nemá rád bojové sporty a toto je mu proti srsti. David Kremeň kdysi boxoval, takže jeho výkon je na slušné úrovni. O tom se můžete přesvědčit ve videu v úvodu článku a také v pondělí na obrazovkách. Stejně tak o tom, co řeknou soupeři na Viktorovo vaření a kolik dostane bodů.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima vaření boxer Prostřeno! David Kremeň Muž roku Petr Ngo David Pleva prima+ František Knobloch Viktor Agateljan

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.