Astročlánky

1. dubna 2024 06:30

Sára Částečková

Výklad andělských karet na týden od 1. dubna: Na cestě je skvělá zpráva

Skvělé a dynamické energie vnáší do nového týdne radost a úspěch. Dobrá zpráva rozpoutá mnoho malých zázraků. Stačí otevřít své srdce hojnosti a nebránit se novým příležitostem. Jaké další poselství přináší andělé?

Karta na tento týden: Šestka ohně

Šestka ohně symbolizuje vítězství a štěstí, kterému je potřeba vyjít naproti a zapomenout na strach. V pracovní oblasti se zvýší tempo, díky svému umu a dovednostem budete slavit zasloužené vítězství. Pokud jste učinili důležité rozhodnutí, úspěch je zaručený. Štěstí přeje také všem, kteří se chystají na pracovní pohovory, zkoušky nebo konkurzy.

Dynamika ohně přináší také uznání za dobře vykonanou práci a ocenění od ostatních. Ve hře může být také povýšení nebo nová pracovní nabídka. Nebojte se ji přijmout, máte přesně potřebné znalosti, abyste nové místo zvládli s lehkostí. Jestliže povedete tým lidí, snažte se nastavit hned zpočátku jasné hranice, jen tak si vybudujete přirozenou autoritu a bude se vám v nové pozici dobře pracovat.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která jsou nejvíce náchylná k prokrastinaci: Líné jsou Ryby i Váhy

Osobní život a vztahy pocítí příval lásky a energie. Díky dobrým pocitům, které máte, se objeví nečekaně také vyřešení problémů z minulosti. Jestliže lásku teprve hledáte, dejte si pozor na postelové podvodníky, kteří vám naslibují hory doly, jen aby dosáhli svého, a vzápětí potom budou dělat, že vás neznají. S hledáním nové lásky ještě raději chvíli počkejte.

Pokud vás trápí zdravotní potíže a důvěřujete moudrosti těla, je velká šance na uzdravení. Je zapotřebí spojit klasickou medicínu s celostní a zaměřit se na veškeré aspekty, které vedou k uzdravení. Přichází čas radosti. Do života mohou vstoupit nečekané peníze, ať už v podobě dědictví, nebo jako ocenění za skvěle odváděnou práci.

Duben podle mariášových karet:

Sdílejte článek
Štítky láska karty ocenění výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.