Výklad andělských karet na týden od 11. března: Nebojte se požádat o pomoc

Andělské karty ukazují, že na vás v tomto týdnu mohou dolehnout nepříjemné pocity, že nic nezvládáte tak, jak byste chtěli, že se vám nedaří a nestíháte. Nebojte se požádat o pomoc. Máte kolem sebe spoustu lidí, kteří vám ji ochotně nabídnou. Co dalšího karty na tento týden vzkazují?

Karta pro tento týden: Královna země

Královna země představuje stabilitu, spojení s přírodou a materiální blahobyt. Je to symbol síly, moudrosti a praktického myšlení. Připomíná, že čas, který strávíte se svými blízkými, je ten nejvzácnější a neměli byste na to zapomínat. Máte si navzájem hodně co nabídnout, přestože se v některých věcech a názorech nemusíte shodovat.

V oblasti zdraví Královna země symbolizuje pevnost a odolnost. Naznačuje potřebu pečovat o své tělo jako o svatyni a spojit se s přírodními zdroji vitality. Může to znamenat, že je čas investovat do zdravého životního stylu, pravidelného pohybu a vyvážené stravy. Také vám připomíná, že péče o duševní zdraví je stejně důležitá jako péče o fyzickou kondici. Ujistěte se, že máte dost času na odpočinek, relaxaci a seberozvoj.

Přečtěte si také: Ženy podle znamení horoskopu: Ryby jsou soucitné, Panny praktické

V oblasti lásky se můžete po nějaké době plné zmatků a neshod konečně dočkat stability a urovnání všech sporů. Nezapomínejte, že jen vztahy založené na vzájemném respektu, důvěře a lásce mohou dobře fungovat. Buďte pozorní k potřebám partnera a vytvářejte prostředí plné bezpečí a podpory. Ti, kteří na svou lásku teprve čekají, mohou potkat velmi srdečnou osobu, která je nesobecká a velmi silně orientovaná na rodinu. Pokud jste láskou zklamaní a nechcete vstupovat do nového vztahu, i pro vás je řešení, zajděte do útulku a pořiďte si čtyřnohého kamaráda. Jeho láska k vám bude absolutně bezpodmínečná.

V pracovní oblasti budete zvládat všechny úkoly s pořádnou dávkou vynalézavosti, což ocení zejména šéf. Pokud máte pocit, že toho je na vás moc, nebojte se požádat o pomoc kolegy. Společně se zadaného projektu zhostíte mnohem lépe, efektivněji a rychleji. Máte-li za sebou už dlouhou cestu a máte pocit, že cíl je v nedohlednu, pak vězte, že teď není vhodný čas to vzdát. Jste jen krůček od splnění svého snu. Tak ještě vytrvejte.

Jaký bude tento týden podle mariášových karet a run?

Sdílejte článek
Štítky příroda láska výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.