Astročlánky

24. června 2024 06:30

Sára Částečková

Výklad andělských karet na týden od 24. června 2024: Přichází nové příležitosti

Tento týden vás čekají nové začátky. Dny budou velmi dynamické a inspirativní. Připravte se na pozitivní změny a kroky vpřed ve všech oblastech vašeho života. Na jaké změny se ještě můžete těšit?

Karta pro tento týden: Eso ohně

Máte před sebou velmi krásné a dynamické dny. Eso ohně přináší do života nádherné dary, nové začátky a tvůrčí energii. Oheň se ve vás rozhoří a posílí nadšení, energii a intuici. Nechte se vést a dovolte, aby se vaše vášeň rozhořela naplno.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky na červen 2024: Vodnáře čeká nová láska, Blížence překvapení

Uskutečněte svou myšlenku a buďte odvážní

Pokud ve vás dřímají pochybnosti, jste plní plánů a nevíte, který je pro vás nejlepší, na okamžik se zastavte. V klidu a tichu rozjímejte nad životem a nechte se vést svou intuicí, která vám bude velmi prospěšná. Nejlépe vám to půjde v přírodě, les a stromy mají magickou moc. Nechte se jemně unášet a neřešte věci, které v tuto chvíli nejdou změnit. Nevšímejte si myšlenek, které ve vás vzbuzují pochybnosti a strach. V klidu je pozdravte a propusťte. Síla, kterou v sobě máte, se rozhoří velkým plamenem, stejně jako oheň, který vás pobídne k dalším činům.

Jděte vpřed a splňte si svůj sen

Trápí vás zdravotní potíže? Začněte více pečovat o své tělo a mysl. Najděte lékaře, který se zabývá celostní medicínou. Vyberte si cvičení, které vás nadchne, a zajímejte se o zdravější stravu. Zaměřte se na myšlenky, které vás inspirují, a věřte svým schopnostem. Jste dokonalí právě v tomto okamžiku. Není potřeba, abyste ostatním cokoliv dokazovali, vysvětlovali nebo se obhajovali. Jiskra, která se ve vás rozhoří, vás povede k lepšímu zdraví, vitalitě a skvělé náladě. Neotáčejte se zpět a s neochvějnou důvěrou žijte váš nový život. Právě nyní si můžete začít plnit své sny a přání.

Zamilujte si život a mějte se rádi

Hojnost pocítíte také ve vztazích, v lásce a v přátelství. Jste sami? Přestaňte se litovat a vykročte své nové lásce naproti. Co bylo, je pryč, vezměte si z minulosti pouze ponaučení a otevřete své srdce lásce. Nastává velmi plodné období bez ohledu na to, čím jste v minulosti procházeli. Chcete lásku? Budete ji mít! Tuto myšlenku mějte na paměti, nedovolte nikomu, aby vás nutil k činům, kterým nevěříte a nesouzníte s nimi.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Mariášové karty na tento týden:

Sdílejte článek
Štítky láska energie výklad karet andělé andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet Doreen Virtue

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.