Horoskop lásky na červen 2024: Vodnáře čeká nová láska, Blížence překvapení

Jak to bude v červnu 2024, v měsíci, který už voní příslibem léta? Kdo se zamiluje, koho čekají neshody a kdo se bude prát se žárlivostí? Přečtěte si, jak na tom bude v červnu s láskou vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

Pokud jste sami, tak ve vztazích můžete potkat velice vášnivého a energického muže, a to vám přinese lásku a velké city. Ke konci měsíce se budete rozhodovat, kterou cestou se vydáte, aby váš vztah byl konečně šťastný a spokojený.

Býk

Vztahy vám nepůjdou tak, jak si představujete, protože hned na začátku měsíce vás čeká stagnace a nebudete se moci hnout z místa. Důvodem je to, že nechcete a nevidíte problémy, které se kolem vás kupí. Také potřebujete odpočinek a dovolenou, což prospěje vám oběma.

Blíženci

Budete mít měsíc plný překvapení a odhalených záměrů. Partner vás prostě bude rozmazlovat, a hlavně překvapovat věcmi a cestami, které jste si dlouho přáli. Dokonce si budete říkat, zda vám neodposlouchává telefon nebo nečte zprávy, jak bude konkrétní.

Rak

Partner, kterého máte, je pro vás jistota a stabilita. Bude vás však velice bravurně manipulovat a vy si toho nebudete všímat. Ke konci měsíce vás čeká hojnost všeho, co vám vztah může nabídnout, a budete si to užívat.

Lev

Začátkem měsíce nebudete nic řešit, spíše si v sobě ujasníte, co chcete. A pak si uvědomíte, že kvůli práci nikam nechodíte a sedíte stále doma a začnete si užívat. Což vám přinese řešení problémů a klid.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, ve kterých se rodí lidé s nejčistším srdcem: Ryby a Váhy nepodrazí

Panna

Čeká vás schůzka nebo setkání s mužem, který pro vás může být buď tím pravým mužem, nebo pro vás bude opravdu důležitým mužem. Je možné, že se zase zamilujete a uvidíte svět v růžových barvách. Potřebujete opět cítit radost a hravost.

Váhy

Začátkem měsíce pocítíte určitou beznaděj v souvislosti s vaším partnerem, protože budete chtít, aby se něco dělo, ale on bude mít depresi a nic nebude zvládat. Následně se stane zázrak a přijde velká změna, kdy on v souvislosti s jeho žárlivostí překoná všechny překážky a přijde s velkou láskou a přitažlivostí.

Štír

Vztah si budete užívat a budete opravdu zamilovaní. Jen na konci měsíce si dejte pozor na konflikt, protože vašemu partnerovi oznámíte, že potřebujete víc stability a že ten vztah vám přijde postavený na nereálných základech, a navíc on bude opravdu hodně žárlit.

Čtěte také: Znamení, se kterými je vztah radost: Ryby jsou empatické, Býci spolehliví

Střelec

Váš partner žárlí a vám to bude vadit, protože si na to už delší dobu nemůžete zvyknout. Vše se však brzo uklidní a vy budete mít pocit, že to je jen dočasná záležitost, což tak úplně nebude pravda. Na konci měsíce vás čekají zprávy a nějaké rozhodování, které přinese nový začátek mezi vámi.

Kozoroh

Doma řešíte už po několikáté záležitost, která by měla být už dávno vyřešená. Pokuste se tentokrát si vše vyříkat a přestaňte se vracet do minulosti. Může to váš vztah poznamenat a nebudete se ani jeden cítit dobře. Usmíření na dovolené je ideální.

Vodnář

Pokud toužíte po dítěti, je na to ta nejvhodnější doba a vy si můžete s radostí pořídit miminko. Můžete i někam odjet, možná na dovolenou nebo prodloužený víkend. Čeká vás nová láska, možnost vztahu, pokud ho nemáte, a hojnost všeho, co si přejete. Ideální měsíc na lásku.

Ryby

Vztahy nebudete vůbec řešit, protože budou naprosto v pořádku. Váš zájem bude především pracovního rázu a budete se věnovat buď nové nabídce práce, nebo nějakému novému projektu. A budete toho mít opravdu hodně, že vám na nic moc nezbude čas.

Kdo je vaše spřízněná duše podle horoskopu, si poslechněte ve videu:

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 9. 2024

Romantika pro vás dnes rozkvétá. Pokud jste nezadaní, procházka po okolí by vám mohla zprostředkovat kontakt s někým novým a zajímavým, Berani. Pokud jste zadaní, mohli byste si se svou drahou polovičkou naplánovat výlet mimo město, třeba víkendový pobyt. Výlet může částečně souviset s obchodem. Je to skvělá doba pro psaní, i kdyby to měl být jen dopis příbuznému.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.