Velký horoskop na červen: Vodnáře čekají večírky, Štíry skvělá nabídka

AURA: Měsíční horoskop na červen 2024

Co vám předpovídají hvězdy na šestý měsíc roku? Jak se vám bude dařit v práci, ve vztazích nebo jak na tom budete se zdravím? Kdo se může těšit na úspěšný měsíc, koho čeká láska, kdo bude mít starosti s dětmi a kdo pojede na dovolenou? Přečtěte si velký horoskop na červen 2024.

Blíží se nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí, a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

V partnerství se snažte celý měsíc vyvarovat boje s partnerem, spíše klidná komunikace a pochopení vás dovedou oba do klidu a harmonie. Čekají vás cesty, a to nejen rodinné, ale i pracovní. Na úplném konci měsíce se budete z práce i partnerství radovat a budete velice plodní a úspěšní.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Berana.

Býk

Pokud potkáte někoho, kdo se bude podobat tomu, co jste si přáli, nepropadejte hned očekávání. Nechte vše volně plynout a dívejte se na to, co se děje a co prožíváte uvnitř sebe. Budete si chtít změnit nějaké pojištění, ale dejte si pozor na špatné smlouvy, vše si dobře prostudujte.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Býka.

Blíženci

Na začátku měsíce budete mít pocit, že vše stagnuje. Přijde vám, že se vůbec nic ve vašem životě neděje, a to vás bude trochu děsit. Ničeho se neobávejte, ta stagnace je opravdu jen dočasná. Hned po tom, co si to uvědomíte, přijde hodně velký skok a můžete začít o něco bojovat.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Blížence.

Rak

Je toho na vás hodně, ve vztazích musíte řešit spoustu starostí a pak i v práci jsou různé přesuny a změny. Už delší dobu cítíte nespokojenost, protože vše je jen na vás a tento měsíc budete mít práce ještě o mnoho víc než jiné měsíce. Musíte začít pracovat s vaším strachem, protože v poslední době vám vyvolává úzkosti a nepříjemné stavy.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Raka.

Lev

Máte už delší dobu problémy v partnerství a nevíte si s tím rady. Kamarádka vám poradí, abyste si dali na chvíli odstup od sociálních sítí a sledování médií. Nakonec to oceníte a zjistíte, že je vám lépe. Pak se ve vašem vztahu znovu objeví láska a vše se srovná a budete prožívat krásný, zamilovaný konec měsíce a bude i plný sexu nebo flirtování.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Lva.

Panna

Od začátku měsíce můžete být zamilovaní tak, že nebudete vědět, co si s tím máte počít. Budete pracovat na tom, abyste to zvládli. Postupně může přijít pár hádek a konfliktů, ale s tím se vyrovnáte. Můžete se totiž ve vztahu cítit osamoceně. Vše se koncem měsíce srovná a vy budete vynikat i v pracovní oblasti.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Pannu.

Váhy

Na začátku měsíce budete mít radost z vaší práce. Ve druhé půlce vás čekají hádky a nepříjemnosti týkající se něčeho z minulosti. Na konci měsíce přijde stagnace, ale poté vám osud přinese splnění vašeho snu. Přijde rozhodování, které bude rychlé a osudové, a vy budete zamilovaní a možná i na konci měsíce zasnoubení. V každém případě se vztah posune do větší stability.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Váhy.

Štír

Na začátku měsíce vás bude někdo v práci manipulovat a vám se to nebude líbit, takže se můžete bránit a bojovat. Nakonec to zvládnete od sebe odklonit a vše bude zase dobré. Může se to týkat i finanční oblasti. Následně můžete zažít ztráty týkající se něčeho nového ve spojitosti s láskou, možná budete očekávat víc, než zatím můžete dostat. V druhé půlce června může přijít skvělá nabídka práce, ze které budete mít velkou radost. Koncem měsíce zažijete vášeň, hádky, ale i stabilitu.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Štíra.

Střelec

Měsíc bude plný překvapení a nečekaných rozuzlení. Dokonce se můžete i přestěhovat. Někdo z vašich přátel vás ovlivnil, ale tím nesprávným směrem. Namluvil vám něco o někom, koho jste měli rádi a komu jste důvěřovali. A to vás bude trápit v průběhu celého měsíce. Možná je dobré zjistit si pravdu a s tím dotyčným si na rovinu promluvit. Odložte hrdost a pýchu a uvidíte, že se vám uleví.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Střelce.

Kozoroh

Vaše děti v posledních dnech řeší hodně školních událostí a také nějaké přestupky ve škole, a vy se tím trápíte. Zkuste se na to podívat pohledem dětí a zjistíte, že některé požadavky školy jsou nereálné. Váš partner už plánuje dovolenou na podzimní měsíce, pozor na akce s dětmi, co už máte na podzim domluvené.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Kozoroha.

Vodnář

Čekají vás oslavy, dokonce i nějaké večírky, na kterých se budete vyloženě nudit. Snažte se z nich vymluvit. V práci za vámi někdo z vašich kolegů přijde o pomoc a radu, pokuste se mu pomoci, protože budete do budoucna potřebovat i vy jeho pomoc. Pozor na špatné finanční investice, které budete řešit až na úplném konci měsíce.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Vodnáře.

Ryby

Už od začátku měsíce budete hodně pracovat, ale bude vás to moc bavit. Pak přijde velká změna týkající se školy nebo úřadů, a to přináší beznaděj a pocit, že nic nejde změnit. Dojde vám, že jste žili v nějaké iluzi, že to nebyla realita. Zbavíte se toho, co nefunguje, a pak získáte novou energii pro život. Koncem měsíce budete sami sebe odrazovat od lásky k nějakému muži.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Ryby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 6. 2024

Berani, vaše flexibilita bude dnes podrobena zkoušce. Možná se budete kroutit a ohýbat, abyste se přizpůsobili konturám dne. Zjistíte, že pokud spojíte síly s mocnými hybateli, uděláte toho poměrně dost a budete úspěšní. Nenechte se zastrašit intenzitou emocí druhých lidí. Sílu naleznete ve svém klidném, uzemněném já.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.