Prima maminka

25. listopadu 2022 09:57

Komerční sdělení

Zábavný pořad INKOGNITO přichází s vlastní párty společenskou hrou!

Stále si lámete hlavu, co dát rodině a přátelům pod stromeček? Máme pro vás super vánoční tip v podobě párty hry na motivy českého zábavného pořadu, kterou přinášejí televize Prima a společnost Albi.

Znáte dobře české osobnosti a čím se proslavily? Dokážete uhádnout i netradiční profese? Hráči se zaručeně pobaví při snaze uhádnout například Evu Burešovou nebo povolání čalouníka.

Nebojte, hra není vůbec náročná na pravidla, hlavní je přece zábava. Hráči získávají body jak za správné uhodnutí osobnosti či profese, ale také za plnění role moderátora. Hráči si střídavě vyzkouší, jaké to je být v roli soutěžícího a jaké je to ocitnout se v kůži Libora Boučka v roli moderátora, snažícího se svými nápovědami pomoci ostatním přijít na to, kterou osobnost či profesi se snaží uhádnout.

Hra se hraje v několika kolech, po každém odehraném kole si hráči prohodí své role, aby si každý mohl vyzkoušet jak roli hádajícího, tak i moderátora. Úkolem hráčů je získat během několika kol více bodů za správně uhodnutá povolání a osobnosti než všichni soupeři. Tak už na nic nečekejte a užijte si společně prima zábavu!

Hru můžete zakoupit na e-shopu: https://eshop.albi.cz/inkognito/

Sdílejte článek
Štítky Eva Burešová Libor Bouček TV Prima ALBI Česká republika a.s.

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.