Polyamorní Zálešáková ukáže snoubence a bydlení v mrakodrapu s terasou pro psa

Nádherný byt - Prostřeno! S29 (97)

Úterní soutěž amatérských kuchařů pokračuje u hostitelky Daniely Zálešákové. Ta promluví o svém milostném životě a ukáže krásný byt s výhledem na Most. Kdo si na jejím vymazleném menu nepochutná? Bude se kritizovat dlouhé čekání. Začne se i taktizovat?

Modelka Daniela Zálešáková ve speciálu souboje o nejlepší menu pohostí influencera Jakuba Smreka alias Freescoota, módního návrháře Dominika Navrátila, umělkyni Natálii Stejskalovou a manažera hvězd Josefa Koudelku. Tuto partu pozve do mrakodrapu v Mostě, kde žije se svým snoubencem. Dominantou bytu je terasa podél celého obvodu, takže se na ni vejde sauna, vířivka, posezení, a dokonce koutek pro pejska, který se sem chodí venčit.

Čtyřiadvacetiletá Daniela se proslavila netradičním partnerským životem – polyamorním vztahem. Jeden čas totiž doma žili ve třech. „Spoustu lidí to chápalo tak, že můj muž má dvě ženy, což bych ráda vyvrátila. Měla jsem partnera i partnerku a sdíleli jsme společnou domácnost,“ vysvětluje Daniela. Svého snoubence poznala, když jí bylo 15 let a soutěžící se s ním v úterý seznámí. Danielino menu je plné odvážných chutí a Josef při čtení tuší, že některá jídla neochutná. Daniela připraví krevety na kokosu s red curry pastou, dvě polévky – rybí a dýňovou, těstoviny paccheri rigati s rajčatovou omáčkou a jahodový veganský koláč. Ostatním se menu líbí. Hostitelka není fanynkou masa, jí jenom kuřecí, vyhýbá se také výrobkům s laktózou.

Daniela má vanu přímo u postele. Podívejte se na její byt:

Dlouhé čekání a chybějící Jakub u stolu

Soutěžící se na večeři víceméně těší, jsou zvědaví, jak Daniela bydlí. Jen Josef má obavu z Jakuba, který byl prý na něj v pondělí ostřejší. Je zvědavý, jestli jeho chování způsobil stres z hostitelského dne. Daniela hosty uvítá a nechá je s přítelem Pepou, který jim ukáže byt. Ona mezitím dodělá předkrm. Během čekání Josef opět zdůrazní, že nejí maso, do kterého počítá i krevety. Proto si předkrm nedá. Ostatní budou mít problém s tím, že nejsou krevety oloupané. Musí se do nich pustit rukama. Hostitelka má naštěstí připravené vlhčené ubrousky.

Při šmejdění bude Daniela bojovat s dezertem. Pudinkový krém příliš zatuhl a ona nemůže najít nástavec k mixéru. Hosté ocení dvě polévky a Josef se bojí, že je dnešní dýňová lepší než ta, kterou on uvaří zítra. Při čekání na hlavní chod se o hosty opět postará partner hostitelky a ukazuje jim výhled. Přece jen ale bude příprava jídla trvat déle, dokonce se při ní někam zatoulá Jakub. Ten pak chybí u stolu, takže ostatní zvažují, zda začít jíst bez něj. Jak na prima+ a vpodvečer na obrazovce uvidíte, čekání se vyplatí. Jak hosté ocení veganský dezert a kolik dají Daniele bodů? Dívejte se v úterý na Prostřeno!

Podívejte se na servírování dezertu. Kdo chybí?

Co vás v aplikaci Prostřeno! nejvíce zajímá a baví? Můžete označit více odpovědí

Sdílejte článek
Štítky mrakodrap FTV Prima Freescoot Prostřeno! bydlení modelka Most speciál Daniela Zálešáková Influencer prima+ Josef Koudelka Natálie Stejskalová Dominik Navrátil

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.