Móda a krása

21. února 2024 08:00

Komerční sdělení

Zázrak pro vaši pleť. Youth Filler Masque pracuje za vás, zatímco spíte

Zázrak díky svému složení se může stát vaší každodenní, respektive každonoční rutinou. Chytrý přípravek, který pracuje za vás a díky jeho síle se probouzíte mladší, odpočinutější. Mimické vrásky jsou minulostí, pleť je sjednocená a rozzářená. Seznamte se se silou Youth Filler Mask z řady B21 Extraordinaire.

Představte si, že byste měla odjet na pustý ostrov a tam čekat na svého zachránce jen s jediným kosmetickým přípravkem. Který by to byl? Za zvážení rozhodně stojí právě maska Youth Filler Masque.

Intenzivní vyhlazující a vyplňující pleťová maska dodává do každé vrstvy pokožky cenné účinné látky – 21 aminokyselin extrahovaných z kmenových buněk kosatce bledého. Kromě toho pleť vyplňuje a eliminuje lineární a mimické vrásky. Pleť okamžitě získá svou hedvábnou, hutnou a svěží texturu. Obličej vypadá hladší, zářivější a s menším počtem vrásek.

Tato maska je skvělá díky své jedinečné textuře, která se snadno vpracovává krouživými masážními pohyby do pokožky, čímž poskytuje okamžitý komfort.

Je jedinečná v tom, že pro vaši krásu a mladistvý vzhled pracuje v noci. Zkuste si ji v tenké vrstvě nanést na obličej před spaním – a ráno smyjte. Díky dlouhé době působení bude vaše pleť mladistvá, hebká a zářivá, takže už nebudete potřebovat další přípravky pro dokonalý vzhled. V jednoduchosti je krása a kombinace účinných látek je perfektním řešením pro vaši anti-age rutinu.

Vyzkoušejte Youth Filler Masque

Doporučení: Aplikujte 2–3x týdně na obličej, krk a dekolt, vyhněte se oblasti očních kontur. Nechte působit deset minut, během kterých pokožku můžete masírovat. Ideální pro následné odstranění masky je Vivifying Lotion z řady B21. Následně pokračujte v krocích své běžné B21 beauty rutiny.

Více na www.orlanecz.com

Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr. Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.