Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
zpět

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.
zpět

Výpočet ascendentu

Pro výpočet svého ascendentu zadejte datum a čas narození.

Proč by měl každý citron projít před použitím mikrovlnnou troubou?

Máme pro vás překvapivě jednoduché, ale geniální řešení.
Vydáno: 04.07.2017
A funguje to i na pomeranče!
A funguje to i na pomeranče! Autor: iStock
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

 

Od dresinků až po limonády citrony jsou jedny z nejvšestrannějších citrusových plodů vůbec. Ale vymačkat z nich dostatek šťávy, kterou z těchto plodů používáme nejčastěji, může být dost pracný a únavný úkol.

Dokonce i když potřebujete jen půl šálku této kyselé tekutiny, dost se u toho nadřete a určitě na to spotřebujete několik citronů.

A jak tedy docílit toho, abychom měli šťávy co nejvíce? Pomůže nám mikrovlnná trouba! Zahřátím ovoce na 1520 sekund dosáhnete změkčení jeho vnitřku, což vám umožní získat co nejvíce citronové kapaliny z ovoce. Ušetří vám to čas i peníze.

Jen nezapomeňte nechat citron vychladnout alespoň minutu předtím, než jej začnete krájet.

Zkuste to i s pomerančem

Pokud jste zvědaví, jestli to takhle funguje i s pomeranči, tak ANO!

Takže až příště dostanete chuť na skeničku čerstvě vymačkané pomerančové šťávy, zahřejte pomeranč v mikrovlnné troubě.

Tento jednoduchý trik vám umožní vychutnat si ho do poslední kapičky.

Na zdraví!

 

 

 

 

Článek je zařazen v: citron, mikrovlnka, pomeranč, citrónová šťáva, mikrovlnná trouba
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama