Seriály a filmy

10. března 2022 05:55

red

Ze ZOO ve čtvrtek uteče černá mamba! Sledujte exkluzivní ukázky

ZOO (11) Mamba

Čtvrteční epizoda seriálu ZOO bude napjatá jako struna. V zoologické zahradě totiž během dne uteče mimořádně jedovatá mamba černá. Zdá se, že další Luborův pokus o kompromitaci ředitelky Roklové už vyjde... Nebo ne? Dívejte se ve čtvrtek ve 20:15 na Primě na další epizodu!

Marek je naštvaný na Viky. Viní ji z toho, že Kamil u něj v baru zmlátil soudce. Myslí si, že je to potenciální problém pro bar. Nejraději by už Kamila, který býval i jeho kamarád, nikdy neviděl.

Tak jednoduché to ale nebude, zmlácený Kamil bude samozřejmě chtít škodit. A to nejen v baru, ale také Petru Křížovi, Viky nevyjímaje.

Sledujte to v exkluzivní ukázce ze seriálu ZOO:

To se ale přepočítal. Hodlá využít nejlepšího právníka ve městě, otce Alberta Poláka. Jak se ale od svého kumpána Alberta dozví, Petr Kříž není jen tak někdo, ale předseda soudu!

Bez peněz v ZOO?

Sid otec Eduard odstřihl od rodinného rozpočtu, teď ji podporuje brácha Ed. Sid ale chápe, že je potřeba se o sebe postarat sama, peníze bere jen jako výpůjčku a bráchovi je plánuje vrátit hned s první výplatou. Zakročí ale otec Eduard, kterému dojde, že Ed Sid podporuje nejen psychicky, ale i finančně.

Eduard navíc Sid v zoo trochu zatopí, protože jeho vinou srazí při jízdě na vozítku ceduli. Toho si samozřejmě všimne Lubor a Sid to řádně spočítá. Lubor si navíc bude myslet, jak hraje do karet Albertovi, který se Sid chce zbavit. Albert už ale přece dávno otočil!

Ředitelka Roklová chce po Luborovi audit spolupráce zoo s městem. Má totiž pocit, že městská správa zoologickou zahradu zneužívá. A v tomto podezření má pravdu, Lubor je se starostou jedna ruka. Nyní, když se chystají městské slavnosti v zoo, se Luborovi nehodí se se starostou znepřátelit. Napadne ho proto ďábelský plán, jak během velkých slavností zcela potopit zoo. Jak bude vypadat?

Seriál ZOO sledujte ve čtvrtek ve 20:15 na Primě nebo v exkluzivních předpremiérách on-line v iPrima Videopůjčovně!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.