Celebrity

13. prosince 2023 07:12

Eliška Reiglová

Zemřel herec Andre Braugher. Hvězda seriálu Brooklyn 99 podlehla krátké nemoci

Ve věku pouhých 61 let zemřel herec Andre Braugher známý například z komediálního seriálu Brooklyn 99 či krimi Zločin v ulicích. Dvojnásobný držitel ceny Emmy podle své publicistky Jennifer Allen podlehl krátké nemoci. Na sociálních sítích jeho smrt oplakávají kolegové.

První výraznější rolí Andre Braughera byl detektiv Blake v kdysi populárním krimiseriálu Kojak. V roce 1998 také ztvárnil po boku Nicolase Cage anděla Cassiela v romantickém dramatu Město andělů. V posledních letech byl nejvíce známý jako kapitán Raymond Holt v komediálním seriálu Brooklyn 99, který v roce 2014 získal ocenění Zlatý glóbus.

Braugherova publicistka Jennifer Allen webu CNN sdělila, že herec zemřel v pondělí 11. listopadu po krátké nemoci. Bližší informace nepodala. Po herci na tomto světě zůstala manželka Ami a synové John, Michael a Isaiah.

Herci v slzách

Na sociálních sítích už kolegové vyjadřují soustrast rodině a připomínají si, co pro ně Andre Braugher znamenal. Mezi prvními se vyjádřil herec Terry Crews, který s Braugherem spolupracoval na seriálu Brooklyn 99.

„Nemůžu uvěřit, že jsi odešel tak brzy. Bylo mi ctí tě znát, smát se s tebou, pracovat s tebou a sdílet 8 společných let, během nichž jsem sledoval tvůj nenahraditelný talent. Bolí to. Tolik jsi mě toho naučil. Budu navždy vděčný, že jsem tě mohl poznat. Děkuji za tvou moudrost, rady, přívětivost a za tvé přátelství,“ napsal Crews na Instagram.

Nedávno zemřel také herec Matthew Perry:

Sdílejte článek
Štítky nemoc smrt Zlatý glóbus Terry Crews Andre Braugher Brooklyn 99 Andre K. Braugher

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.