Celebrity

13. prosince 2023 07:12

Eliška Reiglová

Zemřel herec Andre Braugher. Hvězda seriálu Brooklyn 99 podlehla krátké nemoci

Ve věku pouhých 61 let zemřel herec Andre Braugher známý například z komediálního seriálu Brooklyn 99 či krimi Zločin v ulicích. Dvojnásobný držitel ceny Emmy podle své publicistky Jennifer Allen podlehl krátké nemoci. Na sociálních sítích jeho smrt oplakávají kolegové.

První výraznější rolí Andre Braughera byl detektiv Blake v kdysi populárním krimiseriálu Kojak. V roce 1998 také ztvárnil po boku Nicolase Cage anděla Cassiela v romantickém dramatu Město andělů. V posledních letech byl nejvíce známý jako kapitán Raymond Holt v komediálním seriálu Brooklyn 99, který v roce 2014 získal ocenění Zlatý glóbus.

Braugherova publicistka Jennifer Allen webu CNN sdělila, že herec zemřel v pondělí 11. listopadu po krátké nemoci. Bližší informace nepodala. Po herci na tomto světě zůstala manželka Ami a synové John, Michael a Isaiah.

Herci v slzách

Na sociálních sítích už kolegové vyjadřují soustrast rodině a připomínají si, co pro ně Andre Braugher znamenal. Mezi prvními se vyjádřil herec Terry Crews, který s Braugherem spolupracoval na seriálu Brooklyn 99.

„Nemůžu uvěřit, že jsi odešel tak brzy. Bylo mi ctí tě znát, smát se s tebou, pracovat s tebou a sdílet 8 společných let, během nichž jsem sledoval tvůj nenahraditelný talent. Bolí to. Tolik jsi mě toho naučil. Budu navždy vděčný, že jsem tě mohl poznat. Děkuji za tvou moudrost, rady, přívětivost a za tvé přátelství,“ napsal Crews na Instagram.

Nedávno zemřel také herec Matthew Perry:

Sdílejte článek
Štítky nemoc smrt Zlatý glóbus Terry Crews Andre Braugher Brooklyn 99 Andre K. Braugher

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.