Celebrity

9. října 2024 19:20

redakce Prima Ženy

Zemřel mladý rapper Pavel Protiva. V minulosti se měl potýkat s psychickými problémy

Svět navždy opustil talentovaný český rapper, textař a hudební producent Pavel Protiva. Ze začátku své kariéry používal pseudonymy jako DMBFCK, PalcátGo, Paya Peaceful a poté zůstal jen u svého příjmení. V minulosti se Protiva potýkal zejména s psychickými problémy hlavně kvůli drogám, alkoholu a zneužívání antidepresiv či jiných léků.

„S hlubokým zármutkem v srdci oznamujeme, že nás dne 7. října 2024 nečekaně opustil milovaný syn, bratr a kamarád Pavel Protiva. Rozloučení proběhne v úzkém kruhu rodiny a přátel dne 25. října. Prosíme všechny fanoušky, aby toto rozhodnutí respektovali. Ti, kteří se chtějí s Pavlem naposledy rozloučit, mohou v tento den zapálit svíčku a vzpomenout na jeho přítomnost v našich životech,“  zveřejnilo na facebookové stránce hudební vydavatelství Blakkwood Records.

Čtěte také: Zemřel Danny z grilovací show, který zaujal svou srdečností. Vždy se snažil myslet pozitivně

Smrt mladého hudebníka

„Zároveň bychom rádi požádali všechny, aby v rámci úcty k rodině a blízkým omezili šíření lží a polopravd. Vaše podpora a respekt nám v těchto těžkých chvílích nesmírně pomáhají. Rodina děkuje všem za projevy soustrasti a podporu v této těžké době,“ dodalo.

Pavel Protiva se narodil 4. září 1997 v Jindřichově Hradci. Znát ho můžete také pod pseudonymy Stanislav Protiva nebo Paya Peaceful a dříve také DMBFCK či PalcátGo. Hudebník se v minulosti potýkal zejména s psychickými problémy hlavně kvůli drogám, alkoholu a zneužívání anti-depresiv či jiných léků. Tento fakt je často zmiňován v jeho tvorbě či rozhovorech, kde o drogách otevřeně mluví. „Drogy jsou omezující a jsou na h***o, ale zároveň to jsou drogy,“ pronesl Protiva v minulosti v rozhovoru pro G-Talk.

S hlubokým zármutkem v srdci oznamujeme, že nás dne 7. října 2024 nečekaně opustil milovaný syn, bratr a kamarád Pavel...

Posted by Blakkwood Records on Wednesday, October 9, 2024

Sdílejte článek
Štítky drogy smrt rodina hudba společnost raper celebrity Jindřichův Hradec umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika Protiva

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 10. 2024

Vše by se vám mělo dařit – láska, peníze i kariéra. Přesto usilujete o další cíle a dnes možná přemýšlíte o vzdělávacích, intelektuálních a duchovních záležitostech, kterým jste se vždy chtěli věnovat. Nedivte se, že vás zaměstnává snaha vše vyřešit. A nemějte pocit, že musíte s rozhodnutím spěchat. Dejte tomu nějaký čas.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.