Znamení, která milují zvířata: Domácí mazlíčky musí mít Berani i Ryby

Pro některé lidi jsou zvířata jenom domácí mazlíčci, zatímco pro jiné jsou zvířecí přátelé skutečně nedílnou součástí jejich života a berou je jako členy rodiny. To, jak moc má kdo rád zvířata, je dáno také tím, v jakém znamení se narodil. Jsou totiž znamení, která jsou svou vášní k němým tvářím proslulá. Která to jsou?

Beran

Mezi milovníky zvířat jednoznačně patří Berani. Ti jsou obvykle energičtí a odvážní, a toto jejich přirozené sebevědomí je přitahuje k mazlíčkům, kteří sdílejí podobné vlastnosti. Ideálním společníkem pro Berany je pes. Psi jsou známí svou oddaností a téměř nezlomnou energií, čehož si Berani cení. Společně mohou podnikat nejrůznější výlety a trávit aktivní čas venku, což je pro obě strany velká radost.

Panny

Druhým znamením, které si bez domácího mazlíčka neumí představit život, jsou Panny. Ty jsou obvykle pečlivé a citlivé, a proto mají rády mazlíčky, kteří jim dokážou nabídnout společnost a klid. Ideálním společníkem pro Pannu je proto kočka. Kočky jsou nezávislé, ale zároveň také přinášejí spoustu lásky a pozornosti, což Pannám vyhovuje. Stejně jako kočky nepotřebují neustálou pozornost, naopak chtějí mít čas také samy na sebe.

Váhy

V našem výčtu milovníků zvířat nesmí určitě chybět ani Váhy. Ty jsou proslulé svou touhou po rovnováze, harmonii a kráse, a proto si cení společnosti zvířat, která přinášejí klid a estetický přesah do jejich životů. Ideálním společníkem pro Váhy je možná trochu nečekaně kůň. Koně jsou však krásná a majestátní zvířata, z jejichž hřbetu zrozenci znamení Vah vidí svět v růžových barvách a vyjížďky na koni jsou pro ně výbornou relaxační technikou.

Ryby

A zapomenout nemůžeme ani na citlivé a intuitivní Ryby, které jsou přitahovány ke zvířatům zvláštní silou. Asi vás nepřekvapí, že ideálním společníkem pro zrozence ve znamení Ryb jsou ryby. Sledování ladného pohybu ryb lidi narozené v tomto vodním znamení zvláštním způsobem uklidňuje a harmonizuje jejich psychiku.

Spřízněná duše podle horoskopu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 9. 2024

Dnes se k vám mohou dostat pikantní, ale možná i nepěkné drby. Můžete pochybovat o motivech blízkého přítele. Prozkoumejte všechny tipy, které dostanete, a zjistěte si skutečná fakta, než je přijmete jako pravdu. Mnohé informace budou pravděpodobně mylné. Vaše představivost je na výši, a tak byste se mohli pokusit psát nebo kreslit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.