Celebrity

17. října 2023 09:15

Marie Makovská

Zpěvačka Lucie Bílá přestala jíst cukr: Jsem extremistka, sladkého už bylo dost

Lucie Bílá už tři měsíce nejí žádný cukr

Zpěvačka Lucie Bílá (57) nikdy netajila svou vášeň k čokoládě. Nyní ale pro pořad Showtime prozradila, že už je tři měsíce bez cukru. Co ji k rozhodnutí vedlo a jak se nyní cítí?

Lucie Bílá úplně vyřadila cukry z jídelníčku. Vzdala se tak i své oblíbené čokolády. „Já jsem závislá na hudbě, na lidech, na svém divadle, na svém partnerovi, na svém synovi... ale je teda pravda, že miluji čokoládu. Já nejím sladké, ale čokoládu si dám ke kávě vždycky. To k tomu nějak patří – voda a čokoláda,“ vysvětlila, ale vzápětí dodala, že poslední tři měsíce už si dá jen vysokoprocentní hořkou čokoládu.

„Teď jsem tři měsíce definitivně bez cukru,“ potvrdila pro magazín Showtime Lucie Bílá s tím, že je extremistka. „Když, tak pořádně, takže úplně bez. Ale tu černou čokoládu si někdy dám.“

Možná má na Lucčině dietním režimu podíl i její partner Radek Filipi (40), který je známý svým odhodláním. Když na to přijde, umí dřít a ve světě fitness nese například titul mistra světa v benchpressu. „Mám radost, že můžu konečně říct, jako Ráďa, že mám progres,“ říká se smíchem Lucie Bílá.

Mohlo by vás zajímat: Lucie Bílá otevřeně o třetí svatbě. Pokud bych byla požádána o ruku, neodmítla bych

Ztráta chuti k jídlu

„Ale ztratila jsem chuť k jídlu, a to mě děsí. Protože já mám jídlo ráda, ale teď jím jen proto, abych měla sílu. A to je škoda,“ posteskla si Lucie Bílá. Věří ale, že se tělo z prvotního šoku brzy vzpamatuje.

Proč se pro odstranění cukru z jídelníčku rozhodla? „Já už jsem toho sladkého snědla dost, takže stačí. Dávám si ráda úkoly, tak to je jeden z dalších úkolů,“ zasmála se Lucka Bílá. Ve videorozhovoru, který si můžete pustit v úvodu článku, také prozradila, jak dlouho už je bez alkoholu a cigaret.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.