Celebrity

19. srpna 2023 09:00

Eliška Reiglová

Celebrity, které litují plastik. Tori Spelling by si nezvětšila prsa, Cardi B pozadí

Zatímco v minulosti dělaly celebrity vše možné pro to, aby utajily, že podstoupily jakýkoliv kosmetický zákrok nebo plastickou operaci, dnes už tomu tak není. Většinou se ke svým úpravám hrdě přiznávají. Jsou ale i takové slavné osobnosti, které jich litují, a kdyby mohly vrátit čas, rozmyslely by si je.

Plastické operace a jiné drobnější úpravy jsou dnes běžně dostupnou záležitostí, mnoha lidem pomohly k tomu, aby se cítili lépe ve vlastní kůži a více sami sebe akceptovali. Jsou ale i tací, kteří litují, že kdy něco takového podstoupili, protože negativní dopad na sebe nenechal dlouho čekat jak po vzhledové, tak po zdravotní stránce.

Například modelka Bella Hadid, která se z pohledu vědy stala v roce 2019 nejkrásnější ženou světa díky symetričnosti obličeje, v pouhých 14 letech podstoupila rhinoplastiku. „Kéž bych si nechala nos svých předků. Myslím, že bych do něj dorostla, že dnes by mi slušel,“ přiznala otevřeně magazínu Vogue.

Podívejte se, jaké další hvězdy podstoupili plastické operace či zákroky:

Úpravy rtů pak lituje herečka Lisa Rinna, která si do nich nechala vložit permanentní výplně. Ty jí ale po letech začaly dělat problémy, rty se zjizvily a nakonec musela podstoupit dokonce rekonstrukci toho horního. „Byla jsem blázen, že jsem do nich vůbec zasahovala,“ řekla magazínu People. Další celebrity, které litují kosmetických zákroků, naleznete v galerii.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.