Celebrity

5. května 2023 06:05

Eliška Reiglová

Meg Ryan prošla šokující proměnou. Hvězda romantických filmů je k nepoznání

Herečka Meg Ryan (61) obzvláště v 90. letec zářila v mnoha romantických filmech a komediích, diváky okouzlila svými blond vlasy a pronikavým pohledem. V posledních letech se spekuluje o tom, že propadla plastickým operacím, což je téma, o kterém ona sama odmítá mluvit. Nyní se po dlouhé době objevila na veřejnosti a je evidentní, že se změnila téměř k nepoznání.

Meg Ryan byla na veřejnosti dosud naposledy zachycena na podzim loňského roku. Vyjít znovu mezi lidi ji přimělo až slavnostní promítání filmu jejího dobrého kamaráda, herce Michaela J. Foxe, který natočil dokument o svém životě s Parkinsonovou chorobou, kterou trpí od roku 1991. Někdejší hvězda romantických komedií ho přišla podpořit.

Od roku 2015 se Meg Ryan neobjevila v žádném filmu a výrazně omezila také své vystupování na veřejných akcích. Zhruba od té doby se rovněž spekuluje o tom, že propadla plastickým operacím, pomocí kterých se mnoho hollywoodských žen brání vráskám. Ona sama ale nikdy nic takového nepotvrdila a tématu se vyhýbá.

„Pořád se věnujeme konverzacím o vzhledu, barvě vlasů, odrostlých šedinách... O tom se dá bavit tak pět minut, ale zas tak zajímavé téma to není. Víc si vážím lidí, kteří mluví o tom, jak jim rostou děti, jak je svět krásný, o tom, co jedí, o tom, co dýchají,“ řekla Ryan, jak ji cituje magazín Entertainment Tonight.

Šokující proměna

Na promítání dokumentu Michaela J. Foxe se Meg Ryan ukázala ve slušivém outfitu složeném z kostkovaných oversize kalhot, červeného topu a dlouhého černého kabátu. Zarážející byl ovšem pro mnohé její obličej, na němž bylo viditelné, že prošel výraznou proměnou.

Sama herečka se už celé roky odmítá vyjadřovat ke všem spekulacím, které se týkají jejího vzhledu. Je tak otázkou, co přesně stojí za tím, že kdysi úspěšná hvězda romantických filmů, u kterých nejedno oko nezůstalo suché, dnes vypadá úplně jinak než dříve.

Zdroj: www.dailymail.co.uk

Hodně se spekuluje také o proměně zpěvačky Madonny. Jak vypadá?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.