Renée Zellweger: Krása spočívá v umění přijmout svůj věk. Plastiky razantně popírá

Herečka Renée Zellweger se podle svých slov nemohla dočkat padesátky. Jak vnímá stárnutí a jaký má názor na kosmetické úpravy?

Představitelka legendární Bridget Jones musela kvůli své filmové roli přibrat 13 kilo. Dnes slaví herečka Renée Zellweger 54. narozeniny a na její štíhlé postavě už byste nějaký ten kilogram navíc hledali těžko. Rodačka z amerického Texasu ztvárnila roztržitou a vtipnou boubelku, která touží po lásce. Ve svém skutečném životě je od roku 2021 šťastně zamilovaná do britského televizního moderátora Anta Ansteada (44).

Mohlo by vás zajímat: Vzestupy a pády Renée Zellweger: Plastiku nikdy nepřiznala, kritikou dost trpěla

Jak je vidět, láska s o deset let mladším mužem jí prospívá a dvojice spolu vypadá velice šťastně. Ačkoliv společné snímky sdílejí jen velmi vzácně, na začátku roku se na Instagramu objevila jejich fotografie, na které se dívají zamilovaně jeden druhému do očí a láska z nich jen srší. „Vždycky se zastavte, abyste nasáli magické momenty pod světýlky,“ připojil k fotce láskyplný popisek Anstead, který už byl v minulosti dvakrát ženatý.

Zatímco on je už trojnásobný otec, herečka žádné děti nemá. „Já jsem o tom vlastně nikdy nepřemýšlela. Vždy jsem byla otevřená tomu, co může v budoucnu přijít. Nikdy jsem nedělala nic s úmyslem. Věci, které mě dělají šťastnou, přicházejí samy. Mateřství nikdy nebylo mým cílem,“ prohlásila v minulosti pro People. Zellweger byla vdaná v roce 2005 za zpěváka Kennyho Chesneyho, se kterým se však rozvedla po čtyřech měsících.

Omlazující kosmetické produkty ostře kritizuje

V minulosti se objevily zvěsti o tom, že herečka měla podstoupit plastické operace, ona sama nikdy žádnou nepotvrdila. Naopak se proti tomu ostře vyhrazovala a tvrdila, že pouze zestárla a za její změnou vzhledu stojí nízkosacharidová dieta a cvičení. Kde je skutečná pravda, asi jen tak nezjistíme, nicméně hodně fanoušků i plastických lékařů její verzi nevěří.

Sama Renée Zellweger prý kvůli obrovské vlně kritiky trpěla depresemi a od herectví si dala dokonce šestiletou pauzu, během které se zaměrila především sama na sebe a své zdraví. „Pokud si potřebujete srovnat pohled na život, není nic lepšího než mezinárodní veřejné ponížení,“ řekla v minulosti už s jistým nadhledem pro Hellomagazine.

V rozhovoru pro The Times se oscarová herečka ostře vymezila dokonce i proti produktům, které mají zpomalovat známky stárnutí. „Takže podle těch reklam, když si koupíme jejich krémy, korektory a podobné blbosti, pak už konečně nemusíme vypadat na svůj věk? Takže když je mi čtyřiapadesát, vlastně tím říkáte, že už sama o sobě žádnou hodnotu nemám?“ položila Zellweger řečnickou otázku směrem ke kosmetickým firmám.

„Touha vypadat jako někdo, kým nejste, to je úplně něco jiného než být svým nejlepším já, svou nejkrásnější verzí,“ prohlásila herečka. „Abyste byli krásní a zářili, musíte přijmout svůj věk. V opačném případě byste žili zbaběle a to mi krásné vůbec nepřipadá,“ dodala na závěr.

Čtěte také: Takhle bydlí Bridget Jones. Hvězda si pronajímá luxusní dům, blízko totiž žije její přítel

Na vysoké škole pracovala ve striptýzovém baru

Herečka otevřeně přiznala, že si při studiu přivydělávala ve striptýzovém baru. Nikoliv však jako tanečnice, i když jí to prý manažeři podniku nabízeli, ale jako servírka. „Od té doby dávám vždycky velká dýška. Vím, jak to někomu může změnit den k lepšímu,“ prohlásila herečka v rozhovoru pro 60 Minutes. Dodala také, že se za to svou práci nikdy nestyděla.

Sdílejte článek
Štítky narozeniny vztah celebrita plastické operace Renée Zellwegerová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.