1890: Detektiv Marton zjistil zásadní tajemství hraběte

1890 (3) - upoutávka

Marton pokračuje ve vyšetřování na zámku Betlier v Uhrách. V minulém dílu viděl na vlastní oči sado-maso hrátky hraběte Wisniewského. To ale není jediné tajemství, kterým hrabě oplývá. Sledujte úspěšný seriál v pátek ve 20.15 na Primě.

V pátek večer uvidíte pokračování vyšetřování detektiva Jánoše Martona společně s místním strážmistrem Vilémem Černým. Detektiv z Pešti se dostal ve vyšetřování případu zavražděné služky o krok dál. Vypadá to, že vražda byla opravdu rituální a v Uhrách řádí první masový vrah v jejich psané historii.

Marton si společně s Černým sedne do archivu a zjišťuje, že v místním kraji podobným způsobem zmizely už čtyři ženy. Některým z nich chyběly po řádění vraha oči stejně jako služce ze zámku. Je to náhoda, na kterou sázeli četníci před příchodem detektiva Martona, nebo se po Uhrách opravdu pohybuje masový vrah?

Tajemství ve šlechtické rodině

Poté, co Marton na konci druhého dílu viděl, co hrabě Wisniewsky dělá svým služkám, pochopí, že celá šlechtická rodina má po svém zámku poschovávaných více kostlivců, než si zpočátku myslel. To mu potvrdí i krásná dcera hraběte Julie, která má na sexy detektiva se slabostí pro ženy spadeno. Během svádění vyšetřovateli prozradí zásadní informaci o její rodině.

V každém případě je patrné, že Marton se se strážmistrem během zajišťování důkazů dostává na hranu.

Sledujte seriál 1890 ve 20.15 na Primě každý pátek! Po vysílání si seriál můžete pustit online tady.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.