Která znamení jsou nebezpečná, když se naštvou? Strach jde z Beranů i Štírů

Někteří lidé jsou jako časovaná bomba a jejich okolí to moc dobře ví. Za normálních okolností se tváří nevinně, ale když se vytočí, je lepší se jim klidit z cesty. Tuto výbušnost ovlivňuje i astrologie. Která čtyři znamení jsou nebezpečná, když se naštvou?

Beran

Energetičtí a vášniví Berani umí být natolik výbušní, že i ti, kteří je znají, často nestačí zírat. Když se naštvou, otěže převezme jejich impulzivita, kvůli čemuž mají sklony dělat scény, během kterých by se i otrlejší lidé nejraději schovali do kouta. Zvládnout vytočeného člověka v tomto znamení vyžaduje zkušenosti a znalosti o tom, co ho uklidní.

Štír

Celkově vzato jsou Štíři velmi intenzivní ve všech aspektech života, bohužel vztek nevyjímaje. Když se naštvou, tak se jich zášť drží velmi dlouho a navíc touží po pomstě. V jejich hledáčku se proto nikdo ocitnout nechce. Tento vír emocí může přitom zkrotit jen někdo, kdo je dobře zná a kdo je jim blízký, protože jsou tajnůstkářští a o tom, co se v nich odehrává, se nechtějí příliš bavit.

Lev

Lvi mají velmi výraznou a dynamickou osobnost, což je obvykle fajn, ale když se naštvou, jsou schopni ze života s nimi vytvořit hotové inferno. Je velmi snadné urazit jejich hrdost, což vyvolá prudkou reakci. Vypořádat se s naštvaným člověkem tohoto znamení vyžaduje uznání jejich emocí a zároveň jejich jemné nasměrování zpět k pozitivnímu smýšlení.

Kozoroh

Běžně jsou Kozorozi známí pro svůj stoicismus, ale když je někdo nebo něco dožene takzvaně na hranu, vybouchnou jako papiňák a přitom okolo napáchají spoustu škod. Příznaky blížící se erupce lze ale na těchto lidech pozorovat, protože začnou evidentně ztrácet na svém klidu. Pokud to půjde, je potřeba problémy vyřešit dřív, než se nakupí a způsobí katastrofu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.