5 nejžárlivějších znamení zvěrokruhu. Tito lidé jsou ve vztahu hodně majetničtí

Žárlivost sice nepatří mezi ty nejlepší vlastnosti, ale čas od času a v určité míře se dá označit za milý projev lásky. Kdo patří mezi ty největší žárlivce podle horoskopu? Hvězdy v tom mají jasno.

Pokud máte někoho rádi, je žárlivost emoce, kterou zcela jistě někdy pocítíte. Zatímco někdo s tím umí pracovat lépe a ani byste ji na něm nepoznali, někdo to dává velice hlasitě najevo. Nepřiměřená žárlivost dokáže častokrát zničit vztah. Pokud je to naopak v mezích, dalo by se to považovat i za poměrně milou věc. Je zde však velice tenká hranice mezi tím, co je ještě roztomilé a co už za hranou. Následujících pět znamení zvěrokruhu patří mezi ty nejžárlivější.

Beran

Beran se umístil na pátém místě nejžárlivějších znamení zvěrokruhu. Ačkoliv je tohle znamení velice nezávislé, pokud jde o vztahy, potřebuje od partnera hodně pozornosti a uznání. Berani nesnesou pomyšlení, že na ně někdo zapomněl nebo je někdo vyměnil. Pro jejich ego je to až příliš. Dokážou projevit žárlivost v případě, kdy ucítí, že jejich partner projevuje až příliš mnoho zájmu o někoho jiného.

Pod horkokrevnou slupkou se však skrývá dobré srdce, které potřebuje být milováno. Beran je ve vztahu věrný a oddaný, a to samé vyžaduje od svého partnera. Pokud cítí lásku, pro milovanou osobu by se rozdal.

Býk

Býk je čtvrté nejžárlivější znamení zvěrokruhu. Lidé narození v tomto znamení jsou velice tvrdohlaví a majetničtí. Jsou věrní, ale občas až příliš žárliví a ochranitelští. Často dokážou být nepřiměřeně podezřívaví, protože příliš nevěří ostatním. To vede k intenzivní žárlivosti, kterou dávají najevo, pokud cítí možné ohrožení. Mohou působit tvrdě, ale ve skrytu duše jsou velice citliví a zranitelní.

Čtěte také: 12 znamení zvěrokruhu: Koho ve vztahu chceme a koho opravdu potřebujeme

Lev

Na třetím místě se umístil Lev. Tohle znamení působí sebejistě a nezávisle, ale často se bojí toho, že ho někdo opustí nebo zradí. To vede k žárlivosti ve vztahu. Lev potřebuje neustálé ujišťování a chválu. Jakmile pocítí možné ohrožení, dá to patřičně najevo. Navzdory jeho silnému egu však potřebuje cítit respekt, lásku a uznání.

Rak

Na druhém místě nejžárlivějších znamení je Rak. Tito lidé jsou velice citliví, ale také žárliví. Mohou se celkem snadno začít cítit nejistě, pokud jejich partnerovi někdo projevuje náklonnost. To, co považují za své, si velice chrání a střeží. Jsou to milující a věrní partneři, a to samé vyžadují od druhých. Vztah je pro ně závazek, do kterého dávají vše. Potřebují v něm cítit jistotu, jelikož sami dost často bojují s nejistotou u sebe samých.

Mohlo by vás zajímat: Váhy umí být svůdné, Štír je vášnivý lovec. Jak milují další znamení zvěrokruhu?

Štír

Na prvním místě se umístil Štír. Tohle znamení dokáže žárlit prakticky kvůli čemukoliv. Bojují s nedůvěrou v ostatní a mají tendence všechno a všechny podezřívat. Jejich důvěru si partner musí získat, pokud ji ale nějakým způsobem ohrozí nebo zklame, musí se připravit na smršť zuřivých emocí. Ve vztazích bývají Štíři podezřívaví a mají tendenci vše kontrolovat. To má za následek intenzivní chování, na druhou stranu jsou však velmi loajální a důvěru neberou na lehkou váhu.

Jsou to velice vášniví partneři, ale mohou se u nich projevit majetnické sklony, když je jejich důvěra nějakým způsobem narušená. Pokud s tímto znamením chodíte, ujistěte se, že Štírovi dáte dostatečně najevo, že vám může věřit a váš vztah si vytvoří silný a pevný základ.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.