4 znamení zvěrokruhu, která se nechtějí vázat. Ve vztahu s nimi se obrňte trpělivostí

Ne s každým je vztah procházka růžovou zahradou a u někoho budete muset zůstat ve fázi dobývání o něco déle. Získat si srdce následujících čtyř znamení zvěrokruhu totiž nebude tak úplně jednoduché. Z jakého důvodu se nechtějí příliš vázat?

S někým si zkrátka hned padnete do noty a u někoho bude hledání kompromisů trošku tvrdší oříšek. Rozhodně netvrdíme, že je vztah s následující čtyřkou nemožný, jen o něco málo obtížnější. Pro jejich povahové vlastnosti je totiž vztah s těmito osobnostmi trošku těžší. Přečtete si důvody, kvůli kterým se Blíženci, Panny, Střelci a Vodnáři nechtějí příliš vázat.

Blíženci

Jedná se o znamení, které je proslulé svou rozdvojeností a rozpolceností. Blíženci prahnou po svobodě a potřebují mít dostatek prostoru. Pokud jim ve vztahu někdo začne diktovat a rozkazovat, většinou berou nohy na ramena. Ke spokojenému životu potřebují prostor, jelikož rádi využívají všech příležitostí, které jim život naskytne a potřebují k sobě stejně pozitivního člověka.

Čtěte také: 5 nejvýbušnějších znamení zvěrokruhu. Patříte mezi ty, kteří se rychle vytočí?

Panna

Panny jsou extrémně vybíravé. Nespokojí se jen tak s něčím. Samy se v životě snaží dělat vše pořádně a naplno. To samé očekávají od svého protějšku, tudíž se nikdy nespokojí s průměrem. Závazky pro ně proto nejsou snadné, chtějí mít jistotu, že se rozhodly správně. Lidé narození v tomto znamení jsou proslulí perfekcionisté a dalo by se říct, že v podstatě hledají ideálního partnera. Přehnané nároky mohou jejich protějšek odradit, jelikož Panny ve vztahu nebude snadné potěšit.

Střelec

Střelci milují dobrodružství a volnost. Jejich touha po nezávislosti jim dokáže občas překážet ve vztazích, jelikož jejich partneři pro to nemají vždy pochopení. Střelci jsou velice dobří přátelé, a pokud se někomu podaří je dostat do vztahu, tak i partneři. Jejich miláček se ale musí obrnit trpělivostí a připravit se na to, že pro Střelce bude jejich svoboda vždy prioritou a za žádnou cenu se jim nedá něco přikazovat.

Mohlo by vás zajímat: 4 znamení zvěrokruhu, kterým je těžké porozumět. Pochopit je dokáže jen málokdo

Vodnář

Pokud Vodnáře začnete omezovat, vezme nohy na ramena. Tohle znamení bytostně nesnáší jakékoliv partnerské hranice, jelikož má svou vlastní představu o tom, jak chce žít. Pokud mu do toho někdo začne mluvit, dá jasně najevo svůj názor. V podstatě v životě hledá někoho, kdo bude mít co možná nejpodobnější názory a cíle, protože pokud se budou výrazně lišit, Vodnář raději vždy volí cestu samoty a nezávislosti. Vztah pro něj nesmí být omezující.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.