6 nejdůvěryhodnějších znamení zvěrokruhu: Spoleh je na Střelce i Vodnáře

Důvěra je jedním ze základních kamenů dobrých mezilidských vztahů. Astrologie umí odlišovat znamení podle jejich vlastností, a tudíž z ní jasně vyplývá, která z nich jsou nejdůvěryhodnější – budou tedy tvořit dobré obchodní partnery, přátele i milence. Která to jsou?

Beran

Na stranu pravdy se vždy a za všech okolností staví Berani. Občas kvůli tomu působí nemilosrdně, ale to je proto, že ani na sladké lži je neužije. V zaměstnání jsou za tuto svou vlastnost velmi cenění, stejně tak mezi přáteli a rodinou, protože svým blízkým vždy poradí podle nejlepšího vědomí a svědomí. Kráčí cestou upřímnosti a to jim také otevírá bránu k úspěchu.

Býk

Mezi svými blízkými jsou Býci obvykle těmi nejoblíbenějšími – právě na ně se obrací, když potřebují radu, nebo zkrátka jen někomu svěřit tajemství. Nikdy se nezapojují do žádných nekalostí, jsou věrnými kamarády i partnery. Vždy se snaží předávat pravdu, nenásilně a v poklidu, aby nenarušili něčí komfort.

Lev

Lidi to ke Lvům táhne zaprvé proto, že jsou společenští, zadruhé proto, že vnímají, že jsou loajální. Museli by mít u hlavy zbraň, aby zradili důvěru, která do nich byla vložena, a ani tak by to dost možná neudělali. Jejich upřímnost se leckomu může zdát až brutální, pravda z jejich úst bývá občas nevyžádaná, ale na její velké hodnotě to nic nemění.

Střelec

Po intelektuální stránce se Střelci neustále vyvíjejí, a to nejrůznějšími směry. Své vědomosti pak využívají k upřímnosti. Ve všemožných situacích hledají pravdu, díky čemuž jsou schopni přicházet na kloub i zdánlivě neřešitelným problémům. Často se vyhýbají zlým lidem, mají čich na to, komu nelze věřit. Lidé jsou s nimi rádi, protože cítí, že od nich nemusí čekat zradu či nevěru.

Vodnář

Vodnáři věří v lidskost a její dobrotu. Mají smysl pro pořádek a vždy se snaží vykročit vpřed správnou nohou. Své myšlenky vyjadřují bez obalu a rádi, za což si jich ostatní váží. Upřímně se snaží udržovat dobré mezilidské vztahy, čímž je zároveň utužují. To jim přináší úspěchy i na pracovním poli, protože zaměstnavatelé a partneři si jejich přístupu váží.

Ryby

Držet své slovo je pro Ryby otázkou morální cti. Když něco slíbí, neporuší to. Své myšlenky dokáží sdělit s naprostým klidem a bezchybně předkládají své názory. Lidé jsou jim přirozeně naklonění, protože je na ně spolehnutí, a to v jakýchkoliv situacích. Jde přesně o ty osoby, kterým lze zavolat i ve tři ráno a ony rády pomohou a poradí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.