Horoskop radí, jak si zpříjemnit podzim: Býky skvěle naladí procházky, Raky vaření

Každé roční období má něco do sebe. Nejrozporuplnější ze všech je pravděpodobně podzim, protože zatímco někdo toto období teplých svetrů a horkých nápojů miluje, jiní ho kvůli blátu a dešti nenávidí. Zpříjemnit si ho ale může kdokoliv. Jak to podle horoskopu mají jednotlivá znamení udělat?

Beran

Lidé narození ve znamení Berana jsou známí svou dobrodružností. Během podzimu by se měli naladit na vlnu svého vnitřního průzkumníka a naplánovat zábavné venkovní aktivity. Mohou chodit na túry, sbírat jablka nebo jezdit na výlety – užijí si tak pestrobarevnou přírodu okolo sebe a nadýchají se čerstvého vzduchu.

Býk

Užívat si života skrz jeho nejjednodušší radosti Býci umí, to se jim upřít rozhodně nedá. Podzim si zpříjemní tím, že si udělají doma pohodlí, nakoupí pohodlné deky a polštářky v barvách pro toto období příznačných, zapálí vonné svíčky a uvaří si něco dobrého ze sezónních surovin. Potěší tak své smysly a budou tam, kde jim je nejlépe, tedy doma.

Blíženci

Pro zvídavé Blížence je podzim skvělým ročním obdobím. Mohou se totiž ponořit do víru vnitřních aktivit, jako je četba dobrých knih, psaní deníku nebo přihlášení do nějakého kreativního kurzu. Toto chladné období mohou využít k tomu, aby ukojili svou touhu po vědění, získávání nových zkušeností a zvědavost.

Rak

Podzim je obdobím, kdy mohou Raci nejlépe ukázat svou pečující povahu. Pro své milované mohou uspořádat večeři, během které jim podají svá nejproslulejší jídla. U stolu pak bude příležitost k příjemným rozhovorům a vzpomínání. Příjemné jim mohou být i procházky u vody, zvuk ševelícího větru a listí spolu s pohledem na rozčeřenou vodu na ně má uklidňující vliv.

Lev

Pokud Lvi něco umí, je to předvádění, proto jim podzim jako období kreativity nahrává do karet. Za teplejších dní mohou jít s kamarády například opékat buřty, kde mohou hrát na kytaru, zpívat nebo jen vyprávět příběhy, kterými zaujmou. Za horšího počasí si mohou podzim zpříjemnit za oknem, kam si postaví plátno a namalují přírodu nebo to, co zkrátka zrovna pozorují.

Panna

Puntičkářské Panny jsou perfektními zahradnicemi. Pokud zrovna nemají zahradu, o kterou by mohly pečovat, což na podzim stejně moc možné není, mohou toto roční období využít k tomu, aby si květinami a rostlinami zvelebily bydlení. Mohou se také ponořit do hloubi fotografování, výsledek bude o to lepší, budou-li celý podzim fotit pravidelně jedno místo a na snímcích sledovat, jak se měnilo.

Váhy

Váhy mají smysl pro rovnováhu a harmonii, pochmurný podzim mohou využít k rannímu cvičení jógy či meditování, k čemuž není od věci si zapálit vonné svíčky. Ve slunečnější den mohou zorganizovat piknik s přáteli, a aby to bylo fér, jídlo a pití nemusí připravovat sami – každý přinese něco dobrého, ideálně sezónního.

Štír

Pro Štíry je podzim jako stvořený, lidé narození v tomto znamení si v podstatě nemusí lámat hlavu s tím, jak si ho zpříjemnit. Mohou se vrhnout do přemýšlení o sobě samých, mohou zapracovat na osobnostní transformaci a změnit na sobě to, co se jim dosud nedařilo. Aby se o sobě dozvěděli víc, měli by zvážit i návštěvu kartářky či vědmy.

Střelec

Střelci jsou bezmezní milovníci dobrodružství a podzim nabízí jiný náhled na svět než jiná období. Mohou si na týden zarezervovat horskou chatu, s rodinou či přáteli se tam nebudou nudit ani za ošklivého počasí, naopak za toho pěkného mohou vyrazit do přírody. Mohou vycestovat i do zahraničí a sledovat podzimní tradice jiných národností, které nebude od věci zanést do deníku.

Kozoroh

Už během podzimu si mohou ambiciózní Kozorozi začít plánovat, čeho chtějí dosáhnout v průběhu příštího roku. Pro leckoho by to byla povinnost, oni tuto aktivitu ale vidí jako spojení příjemného s užitečným. Jak jinak využít nejpochmurnějšího období než k práci, která jim v následujících měsících ulehčí život.

Vodnář

Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou vizionáři, podzim tak mohou využít k osobnímu růstu. Mohou se například přihlásit do debatního či knižního kroužku. Toto období v nich vzbudí kreativního ducha, což jim pomůže vydláždit cestu k novým nápadům a učinění potřebných změn.

Ryby

Kdy jindy než na podzim, v pohodlí teplého domova, zatímco venku se ochlazuje, je lepší čas k propojení se svým vnitřním světem? Ryby jsou snílci a toto roční období jim dává příležitost k rozjímání. Pestrobarevná příroda bude inspirací pro jejich fantazii. Mít při ruce sešit a propisku se hodí, protože ty nejlepší nápady si mohou zapisovat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.