Celebrity

30. července 2024 13:06

redakce Prima Ženy

Adéla Řezáčová vděčí za hvězdnou kariéru Talentu. Jako Adusha vydává první singl

Test Jaro Slávika. Jak dobře zná tvorbu hvězdy, kterou produkuje?

Člověk nemusí být vždy první, aby dosáhl úspěchu. Nesmí se ale bát. Pamatujete si na Adushu z loňského ročníku Česko Slovensko má talent? Sice nevyhrála, ale díky účasti v Talentu si splnila sen, navázala zajímavou spolupráci s jedním z porotců, který ji pomohl odstartovat skutečně hvězdnou kariéru.

Adéla Řezáčová (24) poprvé zaujala českou a slovenskou veřejnost svým úspěšným vystoupením v televizní talentové show Česko Slovensko má talent. Porotcům se zalíbila nejen půvabným vzhledem, ale také bezprostředností a humorem.

Navíc dokázala, že i amatér může předvést skvělé hudební číslo ve vlastní režii. „Jsem samouk. Nikdy jsem nechodila na žádné lekce. Většinou jsem si zpívala s kamarádkou,“ svěřila se v zákulisí talentové show Adéla Řezáčová. Do soutěže přesto přišla s vlastní tvorbou. Producent Jaro Slávik (50) tehdy pronesl, že si přesně takto představuje dalšího vítěze talentové soutěže. Proto hned usměvavou slečnu poslal přímo do finále.

Kolik hvězd asi odhalí letošní 12. ročník Talentu? Uvidíme už na podzim na Primě!

Básnířka a hudební skladatelka Adusha se nebojí hledat humor v každodenním trápení. A zároveň se nebojí hledat hudbu, která k jejím sarkastickým textům nevyzní banálně. Nebojí se své tvořivosti a pravidelně vítá fanoušky prostřednictvím sociálních sítí do své ložnice a kuchyně, kde představuje nové nápady a zárodky songů. Nebojí se trpělivě pracovat na produkci svých singlů a vybírat si na první pohled nečekané spolupracovníky.

https://www.instagram.com/reel/C9aKz0LMOdV/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

První singl zpěvačky Adusha: Origami, vychází na značkách ICONIC MUSIC a TATA vlastněných mezinárodně úspěšnými A&R veterány: Brunem Lopezem, Henrikem Uhlmannem a Jarem Slávikem. Píseň Origami je o křehkosti světů, které si pracně stavíme. Producent Blame Your Genes vytvořil naléhavý hudební groove, kterým se křehkost skladby mění na taneční hymnu oslavy žití.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.