Al Pacino bude v 83 letech čtyřnásobným otcem. Dítě čeká s výrazně mladší partnerkou

Americký herec Al Pacino se v 83 letech stane znovu otcem. Miminko čeká se svou 29letou partnerkou Noor Alfallah, která je v osmém měsíci těhotenství.

Americký herec Al Pacino je i na svůj věk stále velice aktivní. Nejenže udržuje vztah s o 54 let mladší partnerkou Noor Alfallah, nyní navíc svět obletěla zpráva, že je jeho milá v osmém měsíci těhotenství. Podle informací zveřejněných deníkem deníkem Mirror se oscarový herec s mladou dívkou vídá od dob koronavirové pandemie.

Mohlo by vás zajímat: Robert De Niro (79) sedminásobným otcem. Nezodpovědnost, je starý, míní fanoušci

Jako dvojice se spolu začali objevovat zhruba od dubna minulého roku. Al Pacino už má z předchozích dvou vztahů tři děti. Dvaadvacetiletá dvojčata Oliviu a Antona Jamese má s herečkou Beverly D’Angelo a dceru Julii (33) má s Jan Tarrant.

Zaměřeno na starší a bohatší muže?

Mladičká Noor Alfallah má zřejmě starší muže v oblibě. Už ve 22 letech randila se zpěvákem Mickem Jaggerem. Její jméno bylo spojováno také s miliardářem Nicolasem Berggruenem nebo filmovou hvězdou Clintem Easwoodem. V posledním případě však šlo podle jejích slov pouze o rodinného přítele. Utajovaný zdroj minulý rok webu Page Six prozradil, že tato kuvajtsko-americká filmová producentka pochází z bohaté rodiny a obvykle „randí se staršími a bohatými muži“.

Čtěte také: 7 párů s největším věkovým rozdílem. Jak mladou ženu sbalil Šíp nebo Polívka?

Al Pacino věkově překonal svého hereckého kolegu Roberta De Nira, který se stal v květnu už sedminásobným otcem, a to v 79 letech. Dítě počal s o 35 let mladší Tiffany Chen. Mezi gratulacemi se však našlo spoustu negativních reakcí. Fanoušci odsuzují zejména vysoký věk otce. „Nezodpovědné. Nebude tady pro své dítě. Nikdy neuvidí, jak jeho dítě roste a dospívá,“ napsal například jeden uživatel.

Sdílejte článek
Štítky dítě těhotenství celebrity Al Pacino rodina otec Noor Alfallah

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.