Al Pacino bude v 83 letech čtyřnásobným otcem. Dítě čeká s výrazně mladší partnerkou

Americký herec Al Pacino se v 83 letech stane znovu otcem. Miminko čeká se svou 29letou partnerkou Noor Alfallah, která je v osmém měsíci těhotenství.

Americký herec Al Pacino je i na svůj věk stále velice aktivní. Nejenže udržuje vztah s o 54 let mladší partnerkou Noor Alfallah, nyní navíc svět obletěla zpráva, že je jeho milá v osmém měsíci těhotenství. Podle informací zveřejněných deníkem deníkem Mirror se oscarový herec s mladou dívkou vídá od dob koronavirové pandemie.

Mohlo by vás zajímat: Robert De Niro (79) sedminásobným otcem. Nezodpovědnost, je starý, míní fanoušci

Jako dvojice se spolu začali objevovat zhruba od dubna minulého roku. Al Pacino už má z předchozích dvou vztahů tři děti. Dvaadvacetiletá dvojčata Oliviu a Antona Jamese má s herečkou Beverly D’Angelo a dceru Julii (33) má s Jan Tarrant.

Zaměřeno na starší a bohatší muže?

Mladičká Noor Alfallah má zřejmě starší muže v oblibě. Už ve 22 letech randila se zpěvákem Mickem Jaggerem. Její jméno bylo spojováno také s miliardářem Nicolasem Berggruenem nebo filmovou hvězdou Clintem Easwoodem. V posledním případě však šlo podle jejích slov pouze o rodinného přítele. Utajovaný zdroj minulý rok webu Page Six prozradil, že tato kuvajtsko-americká filmová producentka pochází z bohaté rodiny a obvykle „randí se staršími a bohatými muži“.

Čtěte také: 7 párů s největším věkovým rozdílem. Jak mladou ženu sbalil Šíp nebo Polívka?

Al Pacino věkově překonal svého hereckého kolegu Roberta De Nira, který se stal v květnu už sedminásobným otcem, a to v 79 letech. Dítě počal s o 35 let mladší Tiffany Chen. Mezi gratulacemi se však našlo spoustu negativních reakcí. Fanoušci odsuzují zejména vysoký věk otce. „Nezodpovědné. Nebude tady pro své dítě. Nikdy neuvidí, jak jeho dítě roste a dospívá,“ napsal například jeden uživatel.

Sdílejte článek
Štítky dítě těhotenství celebrity Al Pacino rodina otec Noor Alfallah

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.