Celebrity

17. června 2023 20:30

Gabriela Kolinová

Alena Šeredová se vdala. Novomanželé jeli stylově Fiatem cabrio a zamilovaně se usmívali

Alena Šeredová se vdala

Ale & Ale. Tak všichni na sociálních sítích označují velkolepou svatbu Aleny Šeredové (45) a dědice Fiatu Alessandra Nasiho (49). Ti si řekli své ano po bujaré noci v rezortu u sicilské Katanie, kam se sjeli všichni jejich přátelé a jejich lásku oslavovali až do rána.

Město Noto na Sicílie se stalo tím místem, kde si modelka Alena Šeredová vzala svého partnera a otce jejich dcery, italského podnikatele Alessandra Nasiho. Snoubenci na obřad přijeli stylově Fiatem cabrio mentolové barvy. Aby ne, když manžel Aleny je dědicem značky Fiat. Na autě nechyběl nápis „Just married“ a na zadním nárazníku přivázané plechovky.

Alena ve svých Instastories sdílela záběry z večírku, který probíhal noc před veselkou v hotelovém rezortu u sicilské Katanie. Nakonec přidala i video, jak s Alessandrem projíždějí historickým centrem Nota. Dvojice se na záběrech usmívá v zamilovaném objetí a tu a tam si dá polibek.

Nevěsta má na sobě jednoduché bílé šaty s nabíranými krajkovými rukávy a výstřih zdobí decentní šperk. Vlasy má vyčesané do jednoduchého drdolu s pramínky volně splývajícími kolem obličeje. Její choť Alessandro oblékl sako v odstínu námořnické modré, bílou košili a kravatu. Oba se k sobě tulili a řidič na fotografy a přítomné hosty vesele troubil.

Pro Alenu Šeredovou nejde o první svatbu. Poprvé se vdala za italskou fotbalovou hvězdu Gianluigiho Buffona. Rozvod proběhl v roce 2014. Společně pečují o dva syny - Louise Thomase a Davida Lee. Se současným manželem Alessandrem má modelka dcerku Vivienne Charlotte.

Sdílejte článek
Štítky Fiat Sicílie svatba Alena Šeredová Alessandro Nasi

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.