Celebrity

10. července 2024 12:19

Michaela Vlčková

Alice Bendová přišla o milovaného člena rodiny. Karlíčka měla jen čtyři měsíce

Ohromný smutek prožívá herečka Alice Bendová (50). Na sociální síti se svým fanouškům svěřila, že přišla o milovaného mazlíčka, kterého před několika měsíci adoptovala. S touto ztrátou se navíc musí vyrovnávat nedlouho poté, co jí zemřela také milovaná fenka Olinka.

Sotva uběhlo čtrnáct dní od momentu, kdy se musela Alice Bendová vyrovnávat se ztrátou fenky Olinky, a přišla další velká rána.

Čtěte také: Kateřina Brožová má opět úsměv na tváři. Herečka se raduje z nového štěňátka

„Jsme jako ve snu, měli jsme tě, milovaný Karlíčku, jen čtyři měsíce,“ napsala herečka v úvodu emotivního příspěvku, ke kterému připojila i několik fotografií se zesnulým mazlíčkem.

Bendová si všechny své mazlíčky bere z útulků a dává jim tak možnost mít lepší život. „Ano, věděli jsme, když jsme tě adoptovali, že jsi skoro jedenáctiletý čivaváček s moc nemocným srdíčkem a ledvinami, ale i přesto jsme doufali, že tu s námi budeš déle,“ pokračovala zdrcená herečka.

V posledních chvílích byla milovanému psíkovi na blízku. „Odešel jsi včera večer v mojí náruči a za šeptání do ouška, jak moc tě milujeme,“ uvedla. „Je nám strašně smutno, Karlíčku. Milujeme tě. Pozdrav tam Biginku a Olinku,“ doplnila truchlící Bendová.

Smrt pejska kvůli veterinářům řeší právník i policie. Je to povinnost vůči Jordymu, říká Brožová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.