Celebrity

23. května 2024 17:05

Vanesa Havlíková

Alice Bendová se pochlubila půvabnou dcerou. Lidé nevěří, že jí je pouhých 14 let

Dceru herečky Alice Bendové (50) mnozí stále vidí jako malou holčičku, přestože oslavila už své 14. narozeniny. Z Alice vyrostla opravdu krásná slečna a stejně jako její maminka se může pyšnit hustou hřívou a perfektní postavou.

Herečka Alice Bendová v současné době tráví většinu času na Kanárských ostrovech, kde vlastní nemovitost a užívá si tam oceánu a slunečného počasí. Společnost jí v zahraničí dělá snoubenec Michal Topol, ale také její dcera Alička, která tam oslavila narozeniny. Alice jí věnovala velmi dojemné přání.

Čtěte také: Dcera Dary Rolins slaví 16 let. Mám pocit, že se mi každý rok vzdaluje, teskní zpěvačka

Kamarádky na celý život

„Holčičko moje, je to přesně 14 let, co ses mi narodila a já jsem ta nejšťastnější máma na světě. Jsem na Tebe pyšná a hrdá a neskonale tě miluju. A hlavně mám kámošku na celý život. Jsem vděčná za to, jak si rozumíme, že si všechno říkáme, že se milujeme. Děkuji tam nahoru,“ rozepsala se Alice na svých sociálních sítích.

Krátce poté, co Alice zveřejnila fotografii své dcery, fanoušci nemohli uvěřit svým očím. Na snímku vyniká Aliččina ženská silueta a dokonale hustá hříva a jen málokdo by tipoval, že dívka ještě není plnoletá.

„To je na zbroják tohle ale,“ napsal jeden ze sledujících. „Bendice, ty uličnice, jablko nepadá daleko od jabloně, přeju ti vše nej a drž stopu,“ okomentoval fotografii další. „Wooow nádherná po mamince,“ rozepsala se jiná fanynka.

Přečtěte si: Alice Bendová vrátila Hájkovi úder. Na Kanárech jsme si žili dobře, dokud se tu nezjevil, píše

Kromě čtrnáctileté dcery Alice má Bendová ještě staršího syna Vaška. Ten zanedlouho oslaví 17. narozeniny. Obě děti má herečka s bývalým manželem Václavem Bendou (47). Děti svou podobu s maminkou opravdu nezapřou, v jejích šlépějích se ale zřejmě nevydají.

„U Vašíka to určitě showbyznys nebude. Alička má někdy tendence k tomu, že by si zahrála v nějaké reklamě, a pak z toho vycouvá. Pokud by projevila zájem, samozřejmě jí ráda pomůžu, ale zatím to tak není,” prozradila Bendová před časem webu Super.cz.

Alice Bendová promluvila o svatbě se svým snoubencem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.