Celebrity

25. března 2024 19:17

Vanesa Havlíková

Dcera Dary Rolins slaví 16 let. Mám pocit, že se mi každý rok vzdaluje, teskní zpěvačka

Dceru slovenské zpěvačky Dary Rolins (51) a muzikanta Matěje Homoly (50) mnozí stále vidí jako malou holčičku, přestože dnes slaví již své 16. narozeniny. Z Laury vyrostla opravdu krásná slečna, která po své matce nezdědila jen půvab, ale i talent. Dara své dceři k narozeninám věnovala velmi dojemné přání.

„Dnes večer jsem před šestnácti lety přivedla na svět Lolu. Malý zázrak, respektive velký! Řekla bych jeden z největších! A od té chvíle už nikdy nebylo nic jako předtím. Můj život se díky ní začal ubírat cestou, na které mi dělá tu nejlepší společnost,“ rozepsala se Dara na svých sociálních sítích.

Čtěte také: Dara Rolins: Dcera je můj rádce i kritik. S Nedvědem si zpěvačka staví hnízdo v Itálii

Každý rok se dcera Daře vzdaluje

„Přestože jí stále dokola zpívám: ‚Lola, daleko mi neuleť,' mám pocit, že se mi každý rok trochu vzdaluje...I přes to, že je stále moje a máme ten nejkrásnější vztah, jaký jsem si jen mohla přát, roste. Dospívá a ta potřeba, mít mě na blízku, celkem přirozeně ztrácí na intenzitě. Myslela jsem si, že se s tím postupně naučím žít, ale na některé věci si zvyká těžko,“ pokračovala dojemnými slovy.

„I když mi je z toho často smutno, moje láska k ní mě dělá tou nejšťastnější mámou pod sluncem. Loli, jsem pyšná, že jsi moje, že jsi naše, že jsi přesně taková, jakou jsem si tě vysnila,“ uvedla v dojemném příspěvku.

Přečtěte si: Zamilovaná Dara Rolins promluvila o bydlení s Nedvědem. Jak ho přijal expřítel a dcera?

Přestože by mohla být Laura modelkou i zpěvačkou, nic z toho v budoucnu prý dělat nechce. Do maminčina světa však vždy ráda nahlédne. Jednou si s ní zazpívá na koncertě, podruhé jí udělá doprovod na červeném koberci a potřetí se s ní postaví před objektiv. Jakým směrem se ale jednou vydá, je zatím otázka. Ať se ale rozhodne pro cokoliv, rodiče ji v tom rozhodně podpoří.

„Máš fantastickou rodinu, která za tebe dýchá a bude ti vždy na blízku. Připravená pomoci a podržet tě, a to v každém případě. Všechno nejlepší, užij si svůj den, lásko,“ popřála Dara své milované dceři k šestnáctým narozeninám a přiložila několik aktuálních i archivních fotek.

Podívejte se na rozhovor s Darou Rolins a její dcerou:

Sdílejte článek
Štítky matka narozeniny dcera zpěvačka Dara Rolins přání dojemné fotky Laura Homolová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.