Celebrity

1. dubna 2024 20:37

Josef Šťastna

Alice Bendová vrátila Hájkovi úder. Na Kanárech jsme si žili dobře, dokud se tu nezjevil, píše

Herečka Alice Bendová rozhodně nepatří k lidem, kteří by se rozklepali, když jim někdo vyhrožuje právníky. S Vlastou Hájkem a jeho manželkou Zuzanou Belohorcovou vyběhla hodně rychle.

Alice Bendová a Zuzana Belohorcová byly dříve kamarádkami, to je ale minulost. Na herečku nyní zaútočil Vlasta Hájek a začal tvrdit, že v apartmánech na Tenerife má hmyz. Počátek kauzy, kterou jsme pracovně nazvali Šváb, najdete zde.

Zdálo se, že v instagramové přestřelce bude mít navrch Hájek. Jenže v pondělí večer Alice Bendová vytáhla silný kalibr. Kdo je tady parazit? Zdá se, že oblíbená herečka má jasno.

„Toto je mé první a zároveň poslední vyjádření k osobě pana Hájka, jelikož si nechci svůj profil zahlcovat negativními věcmi ani osobami. Dále budu věci spojené s touto osobou řešit právní cestou a pokud to bude nutné, nechám uveřejnit hlasové zprávy (plné vulgarismů a výhrůžek) od této osoby a také negativní zkušenosti lidí, kteří se s tímto člověkem setkali,“ napsala Bendová na Instagram s tím, má plno odporných hlasových zpráv od Hájka a nemá problém je začít publikovat.

Herečka si myslí, že Hájek kolem sebe kope, když mu začnou ubývat sledující na Instagramu. „Problém je ten, že jakmile cítí, že mu ubývají sledující, začne parazitovat na jiných, jakýmkoliv způsobem. Hlavně, aby se psalo,“ myslí si Bendová a domnívá se, že Hájek je přizemní a hloupý kluk.

Bendová také napsala, že na Tenerife se česko-slovenské komunitě žilo dobře, dokud nedorazil Hájek se Zuzanou Belohorcovou. Dnes prý turisté zjišťují hlavně to, aby na pláži nepotkali Hájka a jeho rodinu. Herečka také doplnila, že se těší, až Hájek z Tenerife odtáhne.

Richard Chlad má s Hájkem vlastní zkušenost

Do diskuze na Instagramu se rychle vložili také miliardář Richard Chlad s manželkou Aničkou. Oba už dříve uvedli, že mají Hájka plné zuby. „Krásně sepsané, Alice. Anna má vypečených hlasovek od Dobromila dostatek,“ napsal úspěšný podnikatel a Hájkovi se vysmál, že není schopný naplnit apartmány, které pronajímá, i když si hraje na velkého podnikatele.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Alice Bendová vychvaluje Pavla Novotného. Je skvělý politik, miluju ho, přiznává

Téměř jisté je, že Vlasta Hájek bude na herečku a její slova znovu reagovat. Už dříve Bendové pohrozil, že má dobrého právníka. Zdá se, že na Tenerife bude letos opravdu horko.

Alice Bendová promluvila o narozeninách:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.