Celebrity

31. března 2024 17:10

Tomáš Durčák

Zase si nás vzala do huby. Kauza šváb graduje aneb Bendová a Hájek se hádají kvůli ubytování na Kanárských ostrovech

Majitel realitní kanceláře na Kanárských ostrovech a manžel Zuzany Belohorcové Vlasta Hájek je znám tím, že nejde pro urážku a konflikt daleko. Historie jeho sporů s dalšími Čechy pobývajícími na Kanárech nebo vlastnícími zde nemovitosti je ostatně poměrně obsáhlá. Nyní do svého seznamu osobních útoků přidal další – Alici Bendovou. Vše odstartoval jeden šváb.

Popularita Kanárských ostrovů je v českém showbyznysu nemalá. Své nemovitosti zde vlastní celá řada osobností včetně Michala Davida, Marka Ztraceného, Patricie Pagáčové nebo Alice Bendové. Velmi často zde rovněž pobývá třeba miliardář Richard Chlad s manželkou Annou Marií Kánskou. Řada členů zdejší české komunity má za sebou rovněž konflikt s Vlastou Hajkem, který zde provozuje realitní kancelář a mnoha Čechům tak zprostředkoval koupi nemovitostí.

A jelikož je už na Kanárech nějakou dobu podezřelý klid, odstartovala nyní nová kauza, která by mohla mít přezdívku „šváb“. Vše začalo u zmíněné Alice Bendové. Ta na kanárských ostrovech vlastní apartmány za účelem pronájmu turistům, v čemž nejen mezi českými majiteli kanárských nemovitostí není zdaleka sama. Jeden z jejích hostů si však nyní stěžoval, že byl na pokoji u Alice šváb, přičemž jí měl nevybíravě vyhrožovat.

„Vyskytl se nám tady [na Tenerife] takový nešvar v podobě pana Vojtka (nepleťte si ho s Marianem nebo Romanem). Zaplatil si u nás dovolenou a byl překvapený, že potkal švába a mravence. Za celou dobu, co pronajímáme, k nám tito chudáci zabloudili DVA! Pan Vojtek s rodinou se vylekal, přestěhoval jinam. Také nelenil, zavolal mi a hrozil mi likvidací a zničením,“ popsala šokující komunikaci s nespokojeným klientem Bendová.

„Vyhrožuje bulvárem, rád vypisuje na FB a prý si rád i přikrášluje. Trochu jsem se informovala, přestěhoval se prý někam k panu Hajkovi, tak nevím, jakou to má souvislost, ale možná trochu tuším,“ popsala Alice další vývoj s náznakem, že onen pan Vojtek by mohl být součástí nekalých praktik konkurenčních podnikatelů v rámci české komunity na Tenerife, konkrétně Vlasty Hajka.

Herečka dle svého textu celou věc bere s nadhledem i kapkou humoru, byť ji přístup stěžovatele zpočátku zaskočil. „Musím říct, že mi ještě nikdo nikdy nevyhrožoval likvidací, natož kvůli jednomu výjimečnému přeživšímu švábovi. Asi to raději někam nahlásím, ať o něm vědí, člověk nikdy neví,“ dodala Bendová s tím, že tamní úřady města pravidelně deratizují, takže švábi zde nejsou ničím obvyklým, ale spíš výjimečným.

Čtěte také: Nemohla jsem dýchat, i kůže mi byla malá. Herečka Bendová se svěřila s otřesným zážitkem

V komentářích její nemilou zkušenost vlastním podobným zážitkem potvrdila také Martina Gavriely, která na ostrově Tenerife taktéž pronajímá ubytování. „Také jsme měli podobného hosta. Možná mrknu do historie, jestli to nebyl pan Vojtko. Napsal mi úžasnou recenzi. Každé dva měsíce jsou u nás postřiky v celé vesnici, ale když si pán nechá celý den otevřené dveře na terasu a klimu na plné bomby, tak já z toho měla vysoký účet a pán pozdrav v apartmánu. Miluju naši práci,“ napsala Gavriely.

Zmínka o Vlastovi Hajkovi však, jak si možná dokážete domyslet, nezůstala bez jeho reakce. Udělal si během neděle čas, aby se k celé kauze vyjádřil na video. Pobouřilo jej osočení ze strany Bendové s náznakem, že za údajně smyšlenou stížností na šváby má stát on. „Paní herečka sice pronajímá apartmány, ale moc nekomunikuje, a to se nedělá,“ ozvala se během vyjádření na pozadí jeho manželka Zuzana Belohorcová.

„Musíme reagovat. Za prvé, toho pána neznáme. Za druhé, s touhle kauzou nemáme nic společného. A za třetí, jestli má někdo v bytě bordel, tak se nediv, že se ti tohle může stát. Byl bych rád, kdybys moje jméno, jméno mojí firmy ani mojí manželky už nebrala do huby. Přestaň mě a naši firmu pořád dokola atakovat. Kdybys ten byt nechala dvakrát ročně vyplynovat a nešetřila, tohle by se nikdy nestalo,“ vyčinil Hájek Bendové.

„Žádám tě, abys okamžitě moje jméno stáhla ze svého postu. Pokud to neuděláš a budeš v těch atacích pokračovat, budeme to řešit soudně. Máme tady výborného právníka. Nechej už toho, my se o tebe nestaráme,“ dodal Hájek. Ten Alici následně ještě přidal skrz storýčko. „Zase si nás vzala do huby, že jsme zorganizovali, že měla nějaké šváby ve svém apartmánu. Není to poprvé, přestaň, nebo to budeme řešit právně. My se do tebe vůbec ne*ereme, nás vůbec nezajímáš, tak se do nás taky ne*er,“ vzkázal Bendové očividně mírně vytočený Hájek.

Herečka Alice Bendová v listopadu oslavila padesát let. Kdy se konečně vdá?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.