Sportovní romantická komedie Olympijský sen premiérově na Prima MAX

V olympijské vesnici sportovců se mladá běžkyně na lyžích po skončení soutěže sblíží s dobrovolným lékařem. Společně strávené chvíle je sblíží, ale na Ezru doma čeká snoubenka. Co bude dál? Dívejte se 2. května v 16:00 na Prima MAX.

Natáčení pozoruhodného amerického romantického filmu probíhalo přímo ve skutečné olympijské vesnici na Zimních olympijských hrách v Pchjongčchangu 2018. V příběhu se v rolích vedlejších postav objevují i skuteční olympijští sportovci, jako je rychlobruslařka Martina Sáblíková, snowboardistka Jamie Anderson nebo freestyle lyžař Gus Kenworthy.

Hrají: Nick Kroll, Gus Kenworthy, Alexi Pappas, Morgan Schild, Martina Sáblíková, Anna Gasser

Zajímavosti filmu Olympijský sen

  1. Americký romantický film z roku 2019 natočil režisér Jeremy Teicher (Tracktown, Vysoký jako strom baobab) podle scénáře, který napsal spolu s Alexi Pappas a Nickem Krollem (Liga snů, Dějiny světa, část druhá).
  2. Alexi Pappas a Nick Kroll hrají hlavní role.
  3. Alexi Pappas je řecko-americká běžkyně, která reprezentovala Řecko na Letních olympijských hrách v roce 2016. Věnuje se také filmové produkci. S režisérem Jeremym Teicherem spolupracovala už dříve na filmu Tracktown.
  4. Nick Kroll si zahrál ve filmu To nic, drahá nebo v seriálu Co děláme v temnotách. Namluvil řadu rolí v mnoha animovaných filmech a seriálech jako Zpívej, Addamsova rodina, Buchty a klobásy, Tajný život mazlíčků, Lidské zdroje nebo Big Mouth.
  5. Celý filmový štáb tvořili jen tři lidé: režisér Jeremy Teicher a představitelé hlavních rolí Nick Kroll a Alexi Pappas.
  6. Natáčení probíhalo ve skutečné olympijské vesnici na Zimních olympijských hrách v Pchjongčchangu v roce 2018.
  7. Ve filmu se objevují skuteční olympijští sportovci, jako je rychlobruslařka Martina Sáblíková, snowboardistky Jamie Anderson a Anna Gasser nebo freestyle lyžař Gus Kenworthy.
  8. V online databázi Rotten Tomatoes, která sdružuje recenze profesionálních kritiků, má film Olympijský sen nadprůměrné hodnocení 70 %.
  9. V podobně zaměřené profesionální online databázi Metacritic má film hodnocení 55 %.
  10. Uživatelé Česko-Slovenské filmové databáze dali filmu hodnocení 42 %.

Sdílejte článek
Štítky film Olympijské hry romantická komedie premiéra režisér Prima Max Martina Sáblíková olympijská vesnice Prima MAX Olympijský sen Nick Kroll Alexi Pappas Gus Kenworthy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.