Astročlánky

16. září 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na týden od 16. září 2024: Dostáváte velký dar v podobě lásky

Následující dny se vznášejí na křídlech lásky a zamilovanosti. Můžete posílit lásku k sobě, navázat nový milostný vztah nebo probudit jiskru ve skomírajícím vztahu. Otevřete své srdce a obejměte celý svět, přichází k vám velká láska. Co víc vám andělé vzkazují?

Karta pro tento týden: Eso vody

Eso vody otevírá vaše srdce a přináší do života nové láskyplné zážitky, hlubokou intuici a posílení všech vztahů. Tento týden dostáváte příležitosti, jak prohloubit lásku a tvořivost, což vám změní osobní i pracovní život. Vypijte svůj pohár lásky až do dna. Oddávejte se romantickému snění a milostným prožitkům naplno.

Naplňte svůj pohár lásky až po okraj

Láska a hluboké city vás zcela pohltí, energie těchto dnů jsou dechberoucí a úchvatné. Jen na vás záleží, jestli přijmete dar, který právě dostáváte. Zapomeňte na dávné křivdy a ublížené pocity, nabídněte ruku k usmíření a s úsměvem vykročte vstříc novému dobrodružství. Nevíte, jak na to? Zkuste využít magickou sílu čisté vody, věnujte se aktivitám, které jsou spojené s touto živou energií, a požádejte ji o pomoc. Očistí vaši ublíženou mysl a rozproudí v srdci pramen nevysychající lásky.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která šíří pozitivitu: S Beranem a Střelcem se budete cítit dobře

Pokud máte rádi studenou vodu, spláchněte si celé tělo a nevynechávejte ani vlasovou pokožku. Brouzdejte se v potůčku nebo sledujte vodní hladinu a dovolte si na malou chvíli odpočinout od každodenních starostí. Možná pocítíte touhu skočit do vody a plavat nebo se ponořit do její čistoty tak, jak to kdysi dělávali naši předci při důležitých rituálech.

Nebojte se bláznivě zamilovat

Oblast lásky, partnerských i pracovních vztahů zaznamená velké zlepšení. Očekávejte jedno z nejšťastnějších období ve vašem životě. Srdce se naplní láskou a vaše přání se začnou plnit. Jestli jste sami, naleznete svou druhou polovinu a vaše pouto bude navždy propojeno bezpodmínečnou láskou. Partnerské vztahy se probouzí a láska se prohloubí. Teď je ten správný čas, abyste pečovali o své vztahy a inspirovali se navzájem. V práci se vám začne dařit, pokud toužíte po vlastním podnikání nebo snad hledáte nové místo, všechno hraje ve váš prospěch. Vztahy na pracovišti jsou harmonické a čisté. Milujte život a život bude milovat vás.

Nový týden podle horoskopu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.