Astročlánky

7. října 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na týden od 7. října 2024: Nespěchejte, vaše cesta je správná

Týdenní poselství andělů nabádá k trpělivosti a odpočinku. Výsledky vaší práce přicházejí pomalu, ale jistě. Zamyslete se nad tím, kam dáváte svou energii a zda sklízíte, co jste zaseli. Co víc andělské karty vzkazují?

Karta pro tento týden: Sedmička země

Sedmička země představuje trpělivost a vytrvalost. Půda je připravená, vyživená a semínka úspěchu jsou zasetá, teď je zapotřebí ustoupit stranou a čekat na výsledek. Odevzdejte svou práci Vesmíru a s důvěrou počkejte na výsledek. Sedmička země připomíná, že úspěch potřebuje čas a správné podmínky. Pokud pocítíte nejistotu, věřte, že úsilí, které vkládáte, přinese výsledky – možná ne okamžitě, ale určitě v pravý čas.

Čtěte také: Velký horoskop na říjen: Ryby čeká skvělá pracovní nabídka, Býky odměna za trpělivost

Trpělivost růže přináší

Zpomalte a nespěchejte. Teď je důležité, abyste svou práci na chvíli nechali žít vlastním životem. Můžete si udělat pořádek doma, zbavit se zbytečností, věci, které vám již neslouží, rozdejte, prodejte nebo spalte. Je dobré udělat si úklid také ve své mysli a zbavit se starých přesvědčení a návyků. Pamatujte, nikdy není pozdě na jakoukoliv změnu. Vaše cesta je správná a výsledek vás nadchne.

Dejte si pauzu po těžké práci

Teď si můžete odpočinout a nabrat sílu na další činy. Pokud máte pochybnosti, zvažte další kroky, poraďte se s odborníkem a nenechte se odradit ostatními. Jděte za hlasem vašeho srdce a neposlouchejte mysl, která vám podsouvá ustrašené myšlenky. Až nastane správný čas, budete oceněni za vaši práci. Klidně si rozplánujte záležitosti na delší období, není důvod k obavám. V klidu a tichu přírody rozjímejte. Vnímejte sílu země, vůni rostlin a stromů. Můžete pozorovat řeku, jak přirozeně proudí a plyne.

Nedělejte si zbytečné starosti

Oblast práce se na chvíli zastaví, což není špatně, naopak, vaše úsilí se zúročí. Jestli jste dlouhodobě nezaměstnaní a vytrvale hledáte práci, vydržte, přijde později. Zkuste se podívat na nabídku brigád nebo vyzkoušejte něco nového. Rekvalifikace nebo zvyšování kvalifikace vám přinese skvělé výsledky.

Ve vztazích mohou přijít změny, nečekané těhotenství, svatba nebo plánování společného života. Vztahy, které překonaly krizi, potřebují delší časový úsek k uzdravení zraněných srdcí. Nespěchejte, milujte život a minulost nechte za sebou. Nyní procházíte obdobím zrání a sklizeň přijde později. Kráčejte životem jemně a s důvěrou, vše se  k dobrému  obrací.

Říjen podle horoskopu? Výklad najdete ve videu:

Sdílejte článek
Štítky odměna výklad karet trpělivost výklad z karet andělé tarotová věštba těhotenství andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 10. 2024

Ve vzduchu je spousta transformační energie, kterou byste měli využít. Možná jste příznivci diety, kterou zahájíte zítra. Když přijde zítřek a je tu obrovské jídlo v podobě pizzy, limonády a hranolků, najednou dieta opět začne zítra. Využijte silnou energii dnešního dne, abyste se tohoto návyku zbavili a provedli ve svém životě skutečnou změnu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.