Astročlánky

20. září 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 20. září 2024: Čeká vás odměna za skvělou práci

Víkendové poselství vám posílá hojnost, mír a prosperitu. Získáte zpět, co vám právem náleží, a to zejména v hmotné oblasti. Do života vám přichází finance, dobré pracovní podmínky a také se zlepší fyzické i mentální zdraví. Semínka, která jste zaseli, dopadla na úrodnou půdu, vaše sklizeň právě začíná. Jste připraveni přijmout dary, které vám vesmír nabízí?

Víkendová karta: Eso země

Eso země je jedna z nejkrásnějších karet, která vám do života přináší velké štěstí, úspěch, zdraví a bohatství. Máte před sebou velmi plodné období, kdy se mohou nové projekty, investice či podnikání zdárně rozvíjet a přinášet pozitivní výsledky. Země značí stabilitu a pevné životní základy, které jsou nezbytné pro dlouhodobý úspěch. V duchovním smyslu Eso znamená velký dar od vesmíru a příležitost, kterou je třeba uchopit a proměnit v reálný zisk.

Zaměřte se na to, co chcete získat

Máte dostatek síly získat vše, oč jste v minulosti usilovali, ale kvůli strachu nezrealizovali. Přichází k vám materiální hojnost. Pokud se chystáte podepsat důležité dokumenty, vše bude probíhat podle vašich plánů, stejně jako změna zaměstnání. Nebojte se prosadit a s důvěrou následujte svou vášeň. Víkendové dny jsou velmi šťastné a bohaté na city i prosperitu. Pečujte o své tělo, mysl i finance. Vesmír vás odmění na hmotné i duchovní úrovni.

Obraťte list a napište si vlastní životní scénář

Abyste dosáhli úspěchu, je potřeba stát se čistým listem papíru a začít psát svůj nový osud. Jakmile podlehnete lenosti, štěstí vás mine, což by byla velká škoda. Oblast práce vám přináší velký úspěch a bohatství. Vaše skvělé nápady nadchnou také ostatní a díky týmové práci získáte zaslouženou úctu a obdiv. Pokud hledáte nové místo, brigádu nebo snad toužíte po kariérním postupu, všechno je možné a na dosah.

Mohlo by vás zajímat: Znamení zvěrokruhu, která neumí odpočívat: Lvi a Berani se nikdy nezastaví

V lásce a partnerství na vás čeká velké zlepšení. Vaše dávné touhy se promění v realitu. Získáte nového partnera a vaše vztahy budou plné citů a radosti. Hluboký mír vás přivádí na cestu k sebepoznání a úspěchu. Velké štěstí je tady jen pro vás. Pokud potřebujete zlepšit zdravotní stav, hodně pobývejte v přírodě, na zahrádce nebo v parku. Vnímejte všemi smysly krásu světa a rozvíjejte intuici, která vás povede správným směrem.

Následující týden podle výkladu mariášových karet:

Sdílejte článek
Štítky peníze výklad karet bohatství víkend andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.