Astročlánky

21. července 2023 06:30

Petra Martišková

Andělské poselství na víkend od 21. července: Nic zásadního neřešte, užijte si odpočinek

Vše, co jste potřebovali dokončit, už jste dokončili a teď je čas na zaslouženou odměnu v podobě odpočinku. Načerpejte síly, čeká vás nový projekt. Co dalšího vzkazují andělské karty na tento víkend?

Karta na víkend: Probuzení

Andělská karta Probuzení vám připomíná, že je čas přezkoumat všechny vaše plány, uvědomit si potřebu naslouchat své vlastní intuici i podívat se na věci z nadhledu nebo úplně jiného úhlu pohledu. Možná jste se právě teď ocitli na pomyslné křižovatce a nevíte, kterým směrem se vydat. Než učiníte zásadní rozhodnutí, dobře prozkoumejte všechny své možnosti, zamyslete se, kde byste chtěli být za pět nebo deset let.

Je cesta, kterou právě jdete, ta, která vás dovede za vašimi sny? Pokud ne, je čas na změnu, čas vybrat si cestu jinou. A nemusíte se bát, všechny nástrahy, které vás čekají, zvládnete bez nejmenších problémů. Stačí jen naslouchat svému srdci a intuici, povedou vás tím správným směrem.

Čtěte také: Bylinkový horoskop: Objevte svou bylinku podle data narození

Ve vztazích nic zásadního neřešte. Na chvilku poodstupte stranou a nechte věci, ať se dějí bez vašeho přičinění. Naučte se naslouchat svému partnerovi, už delší dobu se vám snaží něco důležitého říct, ale vy ho vůbec nevnímáte. Pokud mu nedáte prostor, aby se vyjádřil, je možné, že za sebou práskne dveřmi a zmizí, kdo ví kam. Chystáte-li se na první rande, dobře naslouchejte tomu, co vám bude váš protějšek povídat. Hledejte mezi řádky a sledujte řeč jeho těla, napoví vám, jaký doopravdy je.

V pracovní oblasti je čas si dopřát dovolenou. Vše, co bylo potřeba dokončit, jste odevzdali a nyní byste si měli užít zasloužený odpočinek. Pokud už máte dovolenou za sebou, pak se nepouštějte do žádných velkých projektů, spíš si udělejte pořádek na stole i ve skříních a načerpejte sílu, protože další týdny budou velmi hektické.

Co předpovídají karty na červenec?

Sdílejte článek
Štítky projekt výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.