Horoskopy

8. července 2023 06:30

redakce Prima Ženy

Velký letní horoskop lásky: Ryby potkají spřízněnou duši, Panny čeká vášnivé léto

Léto je tady a s ním i prázdniny, dovolené, festivaly a výlety. Prostě ideální čas na to prožít nezapomenutelnou letní lásku. Jak na tom budete právě tohle léto podle horoskopu?

Letní lásky jsou něco, co k létu neodmyslitelně patří. Toužíte prožít vášnivý románek a něco hodně výjimečného? Pak si přečtěte, jestli vaší letní lásce přejí i hvězdy. Co vás čeká tohle léto?

Beran

Na léto a letní lásku jste dokonale připraveni. Po roce plném dřiny a pracovního nasazení, kdy jste neměli příliš času na zábavu, si zasloužíte vyrazit do víru letních radovánek a prožít něco epického. Není vhodný čas na závazky, tohle léto si užijte svobodu. A pokud potkáte někoho, kdo se vám opravdu zalíbí a vaše srdce k dotyčné osobě zahoří láskou, jděte do toho, může z toho být i něco víc.

Býk

Lásku k životu jednoduše potřebujete a rádi flirtujete a nezávazně se bavíte, ale letošní léto ve vás probouzí touhu po lásce opravdové. Po někom, s kým budete sdílet nejen radosti, ale i starosti, prostě toužíte najít svou spřízněnou duši. Poslouchejte své srdce a ignorujte vše ostatní, pak buď potkáte osobu, o které jste vždy snili, nebo prohloubíte stávající vztah.

Blíženci

Dlouhou dobu po někom pokukujete a ne a ne se odhodlat dotyčnou osobu oslovit. Ale to je škoda. Přestaňte se stydět a pozvěte svou tajnou lásku na kávu nebo na procházku. Pokud se odhodláte, budete mile překvapeni reakcí vysněného protějšku. Nejenže schůzku neodmítne, ale navíc zjistíte, že na tom byl celou dobu úplně stejně, jen se bál vás oslovit.

Rak

Raci svou letní lásku vlastně ani nehledají. Nezadaní si chtějí opravdu užít jen léto a zábavu, a když se k tomu nachomýtne nějaký ten románek, užijí si ho a půjdou zase dál. Navzdory tomu, že jim srdce říká něco jiného. Když se otevřete svým skutečným pocitům, pak máte šanci najít lásku na celý život. Zadaní si užijí léto se svou polovičkou a bude plné lásky a vzájemného porozumění.

Lev

Byla to dlouhá zima a ještě delší jaro, kdy jste toužili potkat někoho, kdo ve vás rozvibruje struny lásky, ale nedařilo se vám. Ale tohle léto bude jiné, čeká vás žhavá romance, která si v ničem nezadá s romantickými filmy, a která má potenciál růst a vyvíjet se i během podzimních měsíců. Vystupte ze své komfortní zóny a užijte si blízkost někoho opravdu výjimečného.

Panna

Panny do letních měsíců s největší pravděpodobností vstupují čerstvě zamilované. Vaše letní láska přišla už o něco dřív a vy jste se ji dosud snažili tajit. Možná z obavy, aby vás ostatní nekritizovali, možná jste jen nechtěli dávat svou lásku na odiv. Není nutné se vždy s novým objevem předvádět, užijte si své chvíle romantiky za zavřenými dveřmi, tohle léto bude plné vášně a dobrodružství.

Váhy

Máte kolem sebe spoustu dobrých přátel a rádi s nimi trávíte čas, ale trošku zapomínáte na svého partnera. Co ho tak vzít jednou za kamarády s sebou. Váš vztah už dávno přešel z pobláznění v lásku a je na čase, abyste ukázali světu, že k sobě patříte. Nenechte partnera pochybovat o vaší lásce. Nezadaní mají tohle léto jedinečnou šanci zazářit a ukázat ostatním, jak skvěle se umí bavit.

Štír

Štíři po letní lásce letos doslova touží. Tak moc si přejete prožít něco jedinečného, dokonalého a romantického, že si vůbec neuvědomujete, jak blízko vaše láska je. Pořádně se rozhlédněte, na vás nečeká žádný tajemný cizinec na dovolené, svou pravou lásku máte vedle sebe a s největší pravděpodobností je to váš dobrý kamarád. Budete překvapeni, jak silným citem k sobě zahoříte.

Střelec

Střelci touží po velkém dobrodružství a vášni. Dobrou zprávou je, že za uspokojením své touhy nebudete muset chodit daleko. Vydejte se na festival, neodmítejte pozvání od přátel na zahradní grilovačku, vyrazte na dovolenou klidně úplně sami. Je jedno, kam se vydáte, jisté je, že potkáte svou spřízněnou duši a letní láska, která vás úplně pohltí, má velkou šanci přežít i léto.

Kozoroh

Kozorozi za sebou mají zklamání v lásce a do nějakých dalších vztahů se příliš neženou. Pokud je to i váš případ, pak si rozhodně dejte čas na zahojení všech ran a nepouštějte se do žádných letních dobrodružství, zbytečně byste svůj smutek jen prohloubili. Než se necháte unést vášní a žhavou láskou, udělejte si čas na to, abyste nový protějšek pořádně poznali, vyhnete se tak dalšímu zklamání.

Vodnář

Vodnáři vyloženě potřebují zažít něco nového. Možná se vhrnou na online seznamování, možná někoho osloví na sociálních sítích. Tohle léto si chcete užít a nikdo a nic vás nezastaví. Festivaly, koncerty, představení pod širým nebem – ať už se vydáte kamkoliv, neustále se budete rozhlížet a hledat někoho, s kým byste mohli tvořit pár. Když nebudete až takhle tlačit na pilu a necháte vše plynout, potkáte jedinečného člověka, se kterým vás nejprve bude pojit přátelství a až teprve mnohem později váš vztah přejde v něco víc. O to ale bude intenzivnější.

Ryby

Romantické Ryby touží po pohádkové lásce. Dobrou zprávou je, že letošní léto se vám vaše nejtajnější představy splní. Mějte oči otevřené, lásku máte přímo pod nosem a je to někdo, koho znáte dlouhé roky, ale nikdy jste mu nevěnovali pozornost. Teď se však všechno změní, najednou na dotyčného budete koukat úplně jinýma očima a láska, kterou prožijete, bude epická.

Jaký bude červenec podle kartářky Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.