Celebrity

30. července 2024 13:51

redakce Prima Ženy

Andrea Bezděková na festivalu ukázala pozadí. Občas máme Itálii, přiznal Sebastian

Znají se už léta, jako pár se ale na veřejnosti ukázali loni na podzim. Modelka Andrea Bezděková (30) a zpěvák Sebastian Navrátil (32) obvykle bok po boku září štěstím, ale jejich vztah prý připomíná Itálii nebo horskou dráhu.

Jednou nahoře, jindy dole. Tak popsal vztah s modelkou mladý zpěvák vystupující pod jménem Sebastian pro web eXtra. Rozhovor poskytl na festivalu Benátská!, kde se jeho partnerka proháněla v titěrných šortkách připomínajících spíše spodní prádlo. Fanoušci si nemohli nevšimnout, že modelka Andrea Bezděková trávila spoustu času klábosením s přítomnými, než by se věnovala svému příteli.

„Jo. Jako občas máme Itálii. Občas zazlobí Andrea. My to máme tak, že buď jsme úplně jako strašně nahoře, anebo jsme potom dole. Naštěstí jsme ale v poslední době více nahoře,“ řekl zpěvák. Během festivalu se nakonec nechali vyfotit i ve vášnivém objetí nebo při líbání.

Jak se zpěvák cítí, když ho partnerka na koncerty doprovází? „Těší mě to strašně moc, protože v ní cítím podporu. Včera to zase taková podpora nebyla, ale dneska byla úžasná,“ přiznal Sebastian. A jak můžete vidět v galerii v úvodu článku, modelka si festival vyloženě užívala.

Čtěte také: Zpěvák Sebastian měl desetiletý vztah. S bývalou partnerkou se každou chvíli rozcházel

Sebastian v roce 2012 vystupoval se svou kapelou Just Try v soutěži Česko Slovensko má talent. Od té doby se hodně posunul a letos ho s kapelou do konce roku čeká ještě asi 40 koncertů. „Je toho fakt hodně. Teď dělám na nové desce, tu připravuji na zakončení 10 let na scéně,“ prozradil ještě pro eXtra.

Andrea Bezděková v minulosti tvořila pár s Markem Lamborou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.