Celebrity

13. listopadu 2023 15:55

Karolína Oehmová

Andrea Bezděková je zamilovaná. O vztahu se Sebastianem však stále mlží

Andrea Bezděková je zamilovaná

Už v létě se psalo, že modelka Andrea Bezděková zažívá letní lásku. O koho jde, ale nikdy neprozradila. Poslední dobou je spojována se zpěvákem Sebastianem a nám prozradila, že je zamilovaná.

Otazníky nad vztahem modelky Andrey Bezděkové a zpěváka Sebastiana jsou čím dál větší. Vše pramení z jeho nového videoklipu k písni o lásce s názvem Asi jsem blázen, v němž si Bezděková zahrála – a nutno podotknout, že to mezi nimi viditelně jiskří. Ani jeden ovšem vztah zatím nepotvrdil. Andrea v rozhovoru pro web Prima Ženy, který si celý můžete pustit v úvodním videu, ale prozradila, že je momentálně zamilovaná.

Odpověď na otázku, zda může vztah se zpěvákem potvrdit, ale tajemně zaobalila. Evidentně ještě není ten správný čas. „Říká se toho mnoho, ale ještě ne,“ řekla Andrea Bezděková s tím, že v pravou chvíli se na toto téma ráda rozpovídá. O pár hodin později však byla spatřena právě na koncertě Sebastiana v pražském klubu Roxy. Náznaky jsou tedy více než jasné.

Čtěte také: Soupeřky drbou Andreu Bezděkovou za zády. O její plastice některé slyší poprvé

Andrea Bezděková má za sebou už několik nevydařených vztahů. Po vítězství v soutěži Miss se rozešla po dvouleté známosti s přítelem Martinem Švachem. Poté byla nějakou dobu s hudebníkem Dominikem Smutným a krátce se vídala také s modelem Petrem Havránkem. V roce 2021 se na veřejnosti objevovala po boku herce Marka Lambory, kterého můžete znát ze seriálů Slunečná, Půlnoční zpověď, Poslední oběť či Malá velká liga, již aktuálně najdete na streamovací službě prima+. Žádný z těchto vztahů ale dlouho nevydržel.

Sdílejte článek
Štítky láska krása vztah koncert videoklip zpěvák modelka Andrea Bezděková Sebastian Navrátil

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.