Andrea Pomeje se tajně vdala v Thajsku. Stále věří na lásku

Dýdžejka Andrea Pomeje (35) se vdala během pobytu v Thajsku. O novinku se podělila na Instagramu. Slavná vdova řekla "ano" příteli Petrovi Plačkovi.

Národ ji poznal hlavně jako partnerku herce Jiřího Pomeje, se kterým prožila nejedno trápení. Nyní je Andrea Pomeje znovu spokojená po boku přítele Petra, kterého si vzala během pobytu v Thajsku. Již dříve pro média uvedla, že stále věří na lásku a svatbu nevylučuje.

Petr Plaček požádal Andreu o ruku už minulý rok v březnu. Poté dvojice sama nevěděla, jak a kde udělat svatbu, a s veselkou celkem dlouho otálela. Nyní však novomanželé přidali svatební video z Thajska a všechny fanoušky zaskočili. O svatbě informoval například bulvární web eXtra.cz.

"Sice jsme to nestihli do roka a do dne, ale myslím, že tohle požehnání od thajských mnichů přímo v místním chrámu nám přinese do společné budoucnosti velké štěstí," napsala Andrea Pomeje na Instagramu.

Čtěte také: Pomeje zvažuje alternativní školství: Chceme něco, co nenarušuje dětskou psychiku

Je možné, že romantický sňatek ještě budou muset potvrdit české úřady, jak to je u některých exotických svateb zvykem.

Andrea Pomeje nafotila sexy snímky (2018):

Sdílejte článek
Štítky láska svatba Thajsko Andrea Pomeje Jiří Pomeje Petr Plaček

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.