Angie Mangombe po rozchodu s Kůrkou: Někdy ukáže prostředníček, střídavá péče je sranda

Výrazná influencerka Angie Mangombe (27), která se proslavila například v show Like House, v červnu oznámila rozchod se svým partnerem Josefem Kůrkou (32). Ukončení jejich vztahu však neproběhlo bez komplikací. Angie nyní prozradila, že střídavá péče se někdy neobejde bez naschválů.

Influencerka Angie Mangombe a bývalý Muž roku Josef Kůrka se rozhodli vztah ukončit pár týdnů před plánovanou svatbou. Přestože pro ně bylo vždy prioritou vytvořit rodinné zázemí pro syna Rafaela, Angie v červnu, rok po narození syna, oznámila, že musí být sobecká a ve vztahu s Kůrkou již prý nemá smysl nadále setrvávat.

Čtěte také: Angie Mangombe si rýpla do Kůrky: Syn musí vidět chlapa alespoň v jednom z nás

„Čím víc se blížila svatba, tím víc jsem se ptala sama sebe, jestli je to opravdu to, co chci. Je to přece jen velký krok v životě. Víte, od malička mi byla vtloukána do hlavy od ostatních, z televize, z internetu taková klasická reklama na štěstí. Mít dítě, svatbu, psa a barák. To mě zákonitě musí udělat šťastnou. No, na cestě za tímhle vším jsem zjistila, že tohle vůbec není můj sen, že tohle není můj případ toho, jak být šťastná,“ uvedla tehdy Angie v příspěvku na Instagramu.

Střídavá péče

Nyní je to již několik týdnů, co rodiče malého Rafaela nežijí ve společné domácnosti a syna mají ve střídavé péči. „Ačkoli je to těžké, snažíme se samozřejmě vycházet kvůli malému. Někdy má Pepa dny, kdy mi jen tak ukáže fakáče nebo mi jen tak zabouchne dveře od auta. Je to sranda, ale snažíme se být nějakým způsobem v pohodě,“ prozradila nyní Angie pro Super.cz.

„Narozeniny Rafa jsme strávili spolu. Myslím, že i Vánoce a další rodinné záležitosti budeme kvůli malému trávit spolu. Teď to máme na střídavou péči, týden mám Rafaela já, týden Pepa. Když ho jeden z nás chce vidět během toho týdne, tak ho vidí, neděláme si vůbec problémy kvůli synovi,“ dodala influencerka s tím, že nový vztah nehledá, ale lásce se do budoucna nebrání.

Poslechněte si rozhovor s advokátkou Evou Ondřejovou o střídavé péči o děti:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.