Celebrity

25. června 2024 11:20

Eliška Reiglová

Angie Mangombe si rýpla do Kůrky: Syn musí vidět chlapa alespoň v jednom z nás

Influencerka Angie Mangombe (27) a bývalý Muž roku Josef Kůrka (32) ještě přednedávnem tvořili nejen pár, ale především rodinu. Vypadalo to, že vzájemně tolerují své chyby a vztah jim klape. Pak ale přišel rozchod a slovní přestřelka na sociálních sítích, která ukázala hluboko zakořeněné problémy. Nyní si Angie do otce svého syna rýpla a přiznala, že nad rozchodem uvažovala celé měsíce.

Vztah Angie Mangombe a Josefa Kůrky by se dal považovat za turbulentní, oba ovšem v minulosti dali najevo, že vytvořit rodinné zázemí pro syna Rafaela je pro ně prioritou. Na letošní červenec dokonce plánovali svatbu. Když už se ale zdálo, že tyto plány nemůže nic zhatit, zrušili ji. Řekli přitom, že tak učinili kvůli znesvářené rodině.

Už po oznámení, že veselka se ruší, začali fanoušci spekulovat o tom, že rodina není hlavním důvodem a že se pár brzy rozejde. V tomto případě měli pravdu a rodiče ročního syna jen o pár dní později oznámili, že už netvoří pár. Oba se vyjádřili smířlivě a vypadalo to, že zlá krev mezi nimi nepanuje. To se ale změnilo a na sociálních sítích mezi nimi došlo k ostré slovní přestřelce.

Čtěte také: Jdi se starat o dítě, Hanka tě v kleci zmrzačí. Lidé se smějí Angie Mangombe

Josef Kůrka ve svých stories například řekl, že lituje toho, že má s influencerkou dítě. „Jestli jsem rád, že jsem si mimčo udělal zrovna s ní? Nesnáším se za to, abych pravdu řekl. Beru to jako životní zklamání a obrovskou prohru,“ uvedl rázně s tím, že Angie se o syna moc nezajímá. Ta jako důvod rozchodu uvedla, že ji nebavilo Kůrku živit a postrkávat k tomu, aby začal vydělávat.

Aspoň někdo je chlap

Nyní se Angie Mangombe angažuje v organizaci Clash of the Stars, pod jejíž záštitou by ráda zápasila s influencerkou Hankou Gelnarovou. Jak sama říkala, chce, aby se měl syn dobře, a proto jsou pro ni peníze důležité. Takový zápas by jí jistě nemalou částku vynesl. Zároveň si ale neodpustila rýpnutí do ex.

Angie se nejspíš rány nebojí dostávat, a tak je neváhá ani rozdávat, i když třeba jen slovní. A tak ještě než se pustí do jakéhokoliv souboje v ringu, vyřídila si jeden osobní. „Jsem tady po porodu, myslím si, že můj syn musí vidět chlapa alespoň v jednom z nás, když ne v tátovi,“ řekla webu eXtra.cz a úmyslně se tak navezla do otce svého syna.

Konec války

Nyní si je Mangombe jistá, že válka mezi ní a jejím bývalým přítelem je víceméně uzavřená. Nemusela podle ní přitom ani začít, stačilo by, kdyby Kůrka neútočil na její nejcitlivější místo, tedy mateřské pudy a schopnosti. Dále už ho řešit nehodlá. „Teďka musím stáhnout své ego, protože je v tom můj syn a on tím bude trpět, takže nyní budu snášet všechnu špínu,“ vysvětlila.

Jak nyní Angie přiznává, rozchod byl ve hře dlouho předtím, než k němu došlo. „Šest měsíců jsem nad tím přemýšlela, jestli neuškodím malému. Ale myslím, že pro něj bude nejlepší, když uvidí svou matku šťastnou. On lituje toho, že má dítě se mnou. Já toho nelituju, protože Rafík je krásný a podědí inteligenci po mně,“ dodala.

Poslechněte si rozhovor s advokátkou Evou Ondřejovou o střídavé péči o děti:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.