Ani přes Oktagon na ni nezapomněl. Lela Vémola řekla, čím ji manžel na výročí potěšil

Lela Vémola po té, co Karlos Vémola úspěšně navážil

Letošní Štvanice je pro Karlose Vémolu (38) výjimečná. Nejenže o ní tvrdí, že je pro něj poslední, ale souběžně také slaví výročí s manželkou Lelou (34). Pár tvoří už 6 let a před rokem svou lásku stvrdili manželským slibem. Ani přes vytížení a stres související se sobotním turnajem na ni nezapomněl, jak ona sama radostně svěřila.

Karlos Vémola se v posledních týdnech intenzivně připravoval na páteční vážení a sobotní zápas na Štvanici v rámci turnaje organizace Oktagon MMA. Přesto nezapomněl ani na manželské povinnosti a své manželce Lele dal dárek za to, že po jeho boku věrně stojí už 6 let, z toho rok už se snubním prstýnkem na ruce.

„Už po půlnoci za mnou manžel přišel s obrovskou kyticí růží a dárečkem, že na mě myslí. Je zlatý, až mě rozplakal, bylo to velmi dojemné,“ přiznala Lela Vémola, dříve Ceterová, pro CNN Prima News s tím, že si váží toho, že manžel si na ni vzpomněl i přes přehršel povinností, které v poslední době měl.

Vnímavé děti

Přípravy na důležité zápasy jsou složitým a navíc dlouhým procesem, který sice zápasníci podstupují sami, ale následky pociťuje i jejich nejbližší okolí. Vémola má doma kromě manželky ještě dvě děti, ty ale naštěstí ještě vše plně nechápou a změn si všímá jen starší dcerka.

„Rocky má rok a půl a Lili tři a půl roku, už to vnímá. Vidí, že tatínek je nervózní, hladový, nemůže tohle a tamto, už se mě na to i ptá,“ prozradila Lela, která svého manžela doprovodila na páteční vážení a děti mezitím nechala se zodpovědným doprovodem.

Celý rozhovor s Lelou Vémolou si poslechněte v úvodním videu.

Reportéři CNN Prima NEWS v pátek na Štvanici vyzpovídali také MMA zápasníka Karlose Vémolu, rozhovor s ním naleznete zde.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.