Lejla Abbasová si užila MMA: Krev zvládám díky dětem, dokud nestříká, nic se neděje, říká

Lejla Abbasová na MMA

Velkou premiérou byl pro Lejlu Abbasovou (43) páteční večer. Poprvé v životě se šla podívat na MMA, a aby to byla premiéra jak se patří, zvolila turnaj zápasnické organizace Oktagon. Pod širým nebem na pražské Štvanici si vychutnávala jedinečnou atmosféru a přiznala, že krev už ji jen tak nerozhodí díky dětem.

Moderátorka, tanečnice, modelka, aktivistka, herečka, ale především matka čtyř dětí. To vše zosobňuje Lejla Abbasová, která se v pátek vydala na turnaj zápasnické organizace Oktagon MMA, aby se poprvé naživo podívala na bojovníky odhodlané jít si pro vítězství i za cenu velké bolesti. A to i přesto, že násilí není nic pro ni.

„Se sestrou jsem se prala pravidelně, dost často, kvůli všemu možnému. Já umění bojovat za něco respektuju, ale nemám ráda násilí a brutalitu. To jsou pro mě dvě jiné kategorie. Poprat se za něco mentálně, to dělám vlastně skoro pořád,“ zasmála se v rozhovoru pro Prima Ženy.

Pohled na krev

MMA zápasy ani zdaleka nejsou polštářové bitvy, bojovníci do sebe tlučou v rámci korektních mezí hlava nehlava a krvavá zranění se tak dají očekávat. V minulosti by takový pohled pro Abbasovou příjemný nebyl, díky dětem se ale hranice její tolerance posunuly.

„Mně se to strašně změnilo s nárůstem počtu mých dětí. Do doby, než jsem měla čtyři, tak jsem byla ta máma, co bebíčka poměrně řešila, ale teď to mám už tak, že dokud neteče krev, tak se nenechám moc rozhazovat. Dokud nestříká krev, tak se vlastně nic neděje,“ řekla s úsměvem pro web Prima Ženy.

Celý rozhovor s Lejlou Abbasovou si poslechněte v úvodním videu.

Reportéři CNN Prima NEWS v pátek na Štvanici vyzpovídali také MMA zápasníka Karlose Vémolu, rozhovor s ním naleznete zde.

Sdílejte článek
Štítky rozhovor MMA Štvanice Lejla Abbasová OKTAGON MMA

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.