Celebrity

26. března 2024 12:48

Vanesa Havlíková

Anna K. po 25 letech překvapila slovy o svatbě: Ano, asi se vdám, přiznala

Anna K. v 7 pádech Honzy Dědka

Zpěvačka Anna K. (59) tvoří pár s partnerem Tomášem Varteckým (54) již čtvrt století. Přestože už byla o ruku požádána několikrát, do svatby se doposud nijak neměla. Jak nyní ale prozradila v talkshow u Honzy Dědka, sňatek by tento rok už konečně ráda stihla.

Oblíbená zpěvačka Anna K. a její přítel Tomáš Vartecký tvoří pár už pěknou řádku let. Prožili spolu časy dobré i zlé, takže svatba, kterou by svůj vztah zpečetili, se zdá logickým krokem. Doposud však na toto téma nedali jasnou odpověď. Nyní ale zpěvačka konečně prolomila mlčení.

Čtěte také: Ambici mít děti už nemám, říká Anna Slováčková. Svatbu s přítelem by si ale přála

Anna K. se chce brzy provdat

„Já se asi vdám. Říkala jsem, že když to nestihnu do šedesáti, tak už na to peču. Až přijdu domů, tak mu řeknu, že jsi říkal, že se mám vdát. Přijdeš na svatbu?“ překvapila zpěvačka slovy o svatbě v 7 pádech Honzy Dědka.

Dlouholetý partner Anny K., Tomáš Vartecký, požádal zpěvačku o ruku již třikrát. Ta má tak už tři snubní prsteny. „Ano, dostala jsem nějaké prsteny. Strunu od kytary, kterou smotal. A taky jsem dostala podložku od pantu od dveří. Přišla jsem totiž v nějakých šatech, a já šaty moc nenosím, on poklekl a řekl mi, že bych si ho v těch šatech mohla vzít. Říkala jsem, že nemá prsten, tak vysadil dveře a dal mi tu podložku, tak to jsem chvilku nosila,“ přiznala se smíchem Anna K.

Čtěte také: Petr Kolečko si střihl roli v seriálu. Hrál jsem tam sám sebe, kreténa, řekl se smíchem

„Ale pak se ještě vypravil do Pařížský pro Cartiera,“ dodala sympatická zpěvačka. „Představuju si toho dredatýho chlapce v Cartierovi,“ zasmál se moderátor v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který můžete sledovat každé úterý ve 21:40 na Primě. Kromě zpěvačky Anny K. se v talkshow představil také scenárista Petr Kolečko a herečka Eliška Balzerová.

V talkshow se představila také herečka Eliška Balzerová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.