Celebrity

20. února 2024 11:15

Eliška Reiglová

Ambici mít děti už nemám, říká Anna Slováčková. Svatbu s přítelem by si ale přála

Zpěvačka a herečka Anna Slováčková (28) už podruhé statečně bojuje s rakovinou. Zatímco poprvé ji měla v prsu, tentokrát jí zákeřná nemoc zasáhla plíce. Velkou oporou v nelehké době jí je přítel, s nímž tvoří pár už rok a půl. Nezastírá, že by si ho jednou ráda vzala, trápí ji nicméně, v jaké situaci se ocitl.

Anna Julie Slováčková ve 28 letech už podruhé bojuje s rakovinou, nepřestala ale pracovat ani chodit do společnosti, byť být mezi lidmi na akcích je pro ni nyní náročné. Kvůli léčbě musí hodně odpočívat a velkou oporou jí je kromě rodiny také partner, s nímž si původně vztah takzvaně nemalovala.

„Jsme spolu rok a půl a byl mi seslaný seshora. Byli jsme léta nejlepší kamarádi, nikdo kolem včetně nás si nedokázal představit, že bychom spolu měli cokoli víc. Úplně nečekaně se cosi zlomilo. Hodně se mnou prožíval první nemoc,“ prozradila zpěvačka v rozhovoru pro deník Blesk. Přiznala nicméně, že ji trápí, co její partner prožívá.

Čtěte také: Anna Slováčková po chemoterapii natočila dojemný vzkaz nemocným: Jsme v tom spolu

„Pro mě je požehnáním, s nikým mi takhle dobře jako s ním nebylo. Trápí mě na druhou stranu, do jaké se dostal situace: Místo toho, aby plánoval svatbu, pomalu plánuje jiné věci. Zvládá to výborně a je mi neskutečnou oporou,“ pochválila Anička muže, který pro ni byl léta jen kamarádem a až později se ukázal jako dokonalý přítel.

Děti ne, svatba ano

Anička Slováčková nikdy nezastírala, že miluje děti. Koneckonců stejně jako její matka Dagmar Patrasová se svého času věnovala i pořadům pro ně. V minulosti také říkávala, že až nadejde správný čas, ráda by se stala maminkou. Zdá se ale, že svůj postoj přehodnotila a doufá, že se spíš stane vdanou paní.

„Ambici mít děti už nemám, ale svatba by byla hezká. Asi každá holka chce být nevěstou,“ dodala Slováčková. O svém partnerovi mluví natolik krásně a tak hodně ho chválí, že se veselka do budoucna vyloučit určitě nedá. A je pravdou, že mladičké zpěvačce a herečce by to ve svatebním slušelo.

Poslechněte si rozhovor s Aničkou Slováčkovou o těžké nemoci:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.