Celebrity

19. ledna 2024 16:18

Tomáš Durčák

Anna Slováčková po chemoterapii natočila dojemný vzkaz nemocným: Jsme v tom spolu

Slováčková promluvila o těžké nemoci

Anna Julie Slováčková aktuálně svádí již druhý souboj se zákeřnou rakovinou, během kterého pravidelně podstupuje chemoterapie. Po té poslední se navzdory vysílení a únavě zpěvačka rozhodla natočit dojemný a povzbuzující vzkaz fanouškům.

Dcera známého saxofonisty Felixe Slováčka a herečky Dády Patrasové se navzdory náročné léčbě snaží i nadále rozdávat lidem radost. Nadále proto koncertuje tak často, jak jí to aktuální zdravotní stav dovoluje. Někdy si však musí dát pauzu – třeba po každé další chemoterapii, jež je pro lidský organismus nesmírně vysilující.

„Já vás všechny zdravím a chtěla jsem jen dodat nějaké povzbuzení pro všechny, kdo jsou po nějaké léčbě, nebo třeba i doma leží s nějakou virózou, chřipkou nebo prožívají nějaký jiný zdravotní trable, i ty nezdravotní,“ začala Anička Slováčková svou zdravici, natočenou vleže z postele, kde po náročné léčebné proceduře odpočívala. „Jak se říká: stay strong!“ napsala k videu.

„Chtěla jsem vás jenom pozdravit a říct, že všechno dobře dopadne a že jsme v tom spolu. Já mám dneska po chemoterapii a jdu spát, probudím se pravděpodobně až ráno,“ dodala zpěvačka ve svém instagramovém příběhu, který zveřejnila přibližně kolem středečních patnácti hodin. Připravovala se tak na zhruba dvanáctihodinový spánek, což jen dokládá, jak náročná a vyčerpávající chemoterapie je.

„Léčba mi připadá náročnější než při té první atace rakoviny před lety. Mám pocit, že jsem unavenější. Připadám si odporná, necítím se v sobě dobře. Asi je to tím, že se necítím dobře fyzicky. Ten pocit znám z první léčby…,“ přiznala Slováčková pro agenturu Herminapress.

Boj s rakovinou, která jí nyní zasáhla i plíce, přináší celou řadu změn, například i co se týče chutí. „Tělo jde spíš po antioxidačních a méně kořeněných jídlech. Mám i chutě, jako kdybych byla těhotná. Například pořád potřebuji pít lák z okurek. Moc to nechápu, protože nemám hormonální léčbu, ale věřím, že si tělo samo řekne, co potřebuje, tak se mu snažím vyjít vstříc,“ dodala v pořadu Showtime populární zpěvačka, která dle svých slov nyní opět bojuje se sebepřijetím i kvůli další ztrátě svých vlasů.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.